Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

teisipäev, 21. mai 2024

Indigoaalane 15

 Mu blogi sai eile 15 aastaseks. Otsisin üles 10. sünnipäevaks kirjutatu.. ja midagi pole lisada.

Kas teie arenete /olete arenenud aja jooksul? ( õige vastus oleks siinkohal, ei. Et mind lohutada). Sest mina ilmselgelt ei arene. Needsamad paar teemat/probleemi/väljakutset mu elus korduvad ja korduvad ja korduvad. Mingil helgemal hetkel sõnastan ma (taaskord) probleemi ja kirjeldan (taaskord)lahendusteid. Aga mitte midagi ei muutu.

Blogi abiga näen, et olen endiselt samas punktis. Ma ei tea endiselt, kelleks tahan saada. Ma ei tea endiselt kuidas võita sõpru ja mõjutada inimesi. Ma ei tea endiselt kuidas muuta  maailma ja muutuda ise.

Kunagi leidsin selle kirjeldamiseks isegi kena metafoori- nagu oleks karussellil ja maha ei saa.

Su iseloom on sinu saatus. Sinu valikud on sinu saatus. Isegi, kui elu pakub imelisi valikuid ning kuhjaga õnnestumisi.

Kukkus nüüd natuke pessimistlikult välja. Palju õnne ikkagi mulle ja suur tänu teile, kes te endiselt loete ning kommenteerite! Tegelikult on kõik hästi :)



9 kommentaari :

  1. Palju õnne!
    Pole Sind nii kaua lugenud ja ausalt ei mäletagi, kuidas Sa mu Feedlysse sattusid, aga ... need kolm lahendamata punkti on mulgi samad.
    Seega analüüsi aiva edasi, ma loen mõnuga, muud ei luba.
    Jätkuvat klahviklõbinat!

    VastaKustuta
  2. Õnne kuhjaga ja tegelt ongi kõik hästi.
    Valikud, iseloom ja õnnestumised pole kuskilt otsast pessimistlik!
    Saatus ... minu jaoks õigustus laiskusele, võin rahumeeli tagaaias õltsi edasi libistada selle asemel, et üritada maailma parandada :P

    VastaKustuta
  3. Kõik, mida soovid, tuleb su juurde ühel või teisel moel. Inimese loomus on kord juba selline, et tahaks ühte- teist ja kolmandat. Iga hetk loeb ja teinekord on areng selline, mida ise ei märka, kuid ühel päeval tabab kui välk - ongi kohal ja muutus toimunud.
    Kirjuta edasi, naudi aega ja teekonda ;)

    VastaKustuta
  4. Palju õnne ja suur aitäh, et jätkuvalt kirjutad! Ma pole varem komminud, kuid olen sind mitmeid aastaid lugenud ning oled mu jaoks nende blogijate hulgas, kellele haruharva tahaks vastu vaielda-- seega "kuidas võita sõpru ja mõjutada inimesi" võib ka niimoodi kaudselt toimida.

    Mis puutub maailma muutmisse, siis võõras kõrvalpilk registreerib nii õpetamise kui Nkk-s osalemise märkimisväärseks panuseks maailma parendamisse. ERR-i või olegiga (oli vist?) ühendumine, kui nägid tasakaalutust ühes või teises mõttes teenivad minult ekstrapunktid.

    Sa valutled ja arutled ühiskonnas toimuva üle, aga lisaks tegutsed ka - selline toimimisviis võiks iga inimese "kelleks ma saada tahan" eesmärkides sisalduda. Niisiis, sul on õigus: tegelikult on kõik hästi. :)

    VastaKustuta
  5. Kui vastata ausalt, mitte õigesti, pean ütlema, et muidugi olen muutunud, kas paremuse või halvemuse poole, see on subjektiivne. Saatusesse ma ei usu, muutumatusse isiksuslikku tuuma ka ei usu ja ma ei arva, et inimene peaks mingiks vanuseks valmis saama... või isegi täpselt teadma, mida, kuhu ja kellega ta tahab.
    Vabandust jah. Ega mina ka ei tea, kuidas võita sõpru ja mõjutada inimesi, komplimenteerimine ilmselt töötaks, aga alati pole seegi kindel, mida keegi komplimendina võtab.
    Küsiks siis ühe küsimuse hoopis: kuidas sa ise ennast oma elus tunned? On sul pigem halb või pigem hea? Kas sa naudid elu? (Kui vastus viimasele küsimusele on jaa, siis ongi kõik hästi)

    VastaKustuta
  6. Ah, üks mõte veel - kui sulle tundub, et sa oled ikka samas punktis, siis see punkt on ilmselt lihtsalt hiigelsuur :D
    Avaraid punkte edaspidisekski!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Appi, see oli VÄGA hea !!! :) )
      Tänan.
      Ülemise küsimuse osas ma natuke veel mõtlen.

      Kustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!