Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

teisipäev, 30. juuni 2009

mul on bemm ja ma olen jumal

Ühe päevaga kaks vahejuhtumit ülbete bemmiomanikega. Lihtsalt uskumatu.

Bensiinijaam, järjekord. Kuna järjekord on pikk, siis "võtan selle, mis tuleb"- ehk siis tankuri, mis pole minu bensiinipaagi suhtes õigel poolel. Lähen autost välja ja üritan venitada vooliku paagini. Ei ulata. Ok, mõtlen, pööran auto ringi. Istun autosse paagi luuk lahti kork samuti- pööran auto ümber ja mis ma näen- minu taga olev bemari on hõivanud mu koha!!! Õnneks tegutses noormees kiiresti aga ülbus võttis ikka täiega sõnatuks.

Selveri parklast väljasõit. Üks rida paremale, teine vasakule ootavad rohelist tuld. Ühel hetkel sõidab parklast välja bmw 264KRY, ignoreerides kõiki järjekorras ootajaid, punast tuld ning peateel olevat liiklusvoogu- sõidab rahulikult samal ajal moblaga rääkides risti-põiki üle ristmiku.

Vägisi tundub, et vanal anekdoodil: bemaril pole suunatuli põhivarustuses, ja kuna raha kulus auto peale siis lisavarustuse jaoks enam raha ei jätkunud; vastab tõele. Ilmselt oli liigkallis lisavarustuses ka liikluseeskirjade tundmine ning elementaarne viisakus.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!