Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 8. juuni 2009

Unistus ETVst

-->
Minu eelmise telehooaja lemmikuks osutus ETV. Supersaade on „Paar“- tempokas, positiivne, huvitav. Minu jaoks on Välba ja Reikop selgelt alakasutatud talendid. Ülihea oli ka noorte „Keelevägi“. „Erisaade“ kipub kohati olema naljakam, kui juba väsima hakkav „Ärapanija“- ja no muidugi „Pealtnägija“, „Terevisioon“ ja ETV2-s „Vandekohus“.
Vaatasin eile valimisstuudiot ja mõtlesin, et raha rahaks aga ETV-l on puudu kaks asja- tugev turundusjuht ning natuke kõva südant, et vahetada välja saatejuhtid „nadonjualatisiintöötanud“, ehk siis pisut värskust. Kui eelpool nimetatud saated välja arvata, siis üks, millest jääb puudu on tempo. Ei viitsi vaadata lihtsalt istuvaid vormist väljas keskealisi mehi. Mis oleks, kui eilset Valimisstuudiot oleksid juhtinud Urmas Vaino ja Marko Reikop... Ja kahe arvutisse põrnitseva politoloogi asemel oleks kohal olnud rohkem huvitavaid külalisi a la Raul Rebane ja võib olla mõni artist . Ma saan aru, et puuduv online ülevaade polnud ETV süü, vaid valmiskomisjonil olid mingid probleemid. Aga kuidagi igav oli.
Ja Euroopa viktoriini juhiks Anatoli Tafitsuk ning uudiseid loeks Monika Taimla kõrval Märt Treier ja Terevisiooni üheks paariks oleksid Mart Juur ja Tuuli Roosma...:)
Hästi kurb on, et praktiliselt kõigi ETV omasaadete osas puudub eelreklaam. Saateid reklaamitakse vaid oma kanalil, aga kui ma ei vaata pidevalt ETV-d? Nii palju see reklaam telelehes ka ju ei maksa, et paar rida tulevase saate kohta lisamine kohe pankrotti viiks. On üks ütlemine- selleks et saada suureks, tuleb suurelt mõelda. Seda just soovitakski ETV-le- loobuda enesehaletsusest, mõelda end suureks ning vastavalt käituda.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!