Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 1. juuni 2009

Tiina Laanem "Sidrunid ja siilid"

Ostsin selle raamatu, sest see oli müügil alega- vaid 99 krooni. No vot.
Teoreetiliselt oleks see pidanud olema minust ja minule- aga millegipärast oli selle raamatu läbi lugemine väga-väga vaevaline. Midagi jäi puudu, või oleks õigem öelda- jäi üle. Et kui soovid meeldida kõigile, ei meeldi lõpuks kellelegi?
Idee oli väga hea. Esimene lugu (karjääri)oravarattas kolmekümnelistest, kellel on kuhugi kiire ja kes ise ka päris täpselt ei tea, mida nad tahavad. Teine lugu- ajaloost esilekerkivad saladused ja a la santabarbara võrgustik, mis viib lõpuks kokku täiesti võõrad inimesed.
Minu jaoks jäid mõlemad teemad poolikuks, pealiskaudseks ja väheveenvaks. Ma oleksin mõlemat lugu tahtnud lugeda süvitsi. Et mitte- "mis juhtus", vaid "miks juhtus". Esimese loo- kiirust võis lugeda vaid dialoogides- tegelased kirjeldasid, kui "rahutud" nad on, samas- tegevus seda ei toetanud.
Rohkem ei oskagi selle raamatu kohta midagi kirja panna. Ju siis polnud ma selle raamatu sihtgrupp..

Off topic. Aru ma ei saa, miks ma olen nii laisk ja ei viitsi raamatukogus käia. Juba mitmes raamat, mille ma kalli hinna eest ostan ja mis seejärel osutub jamaks:(

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!