Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

kolmapäev, 20. juuli 2022

Tahtejõu triumf

Kuna te mu jalavalule nii kenasti kaasa elasite, siis olukorra update. 
Seekordne arst st ortopeed oli väga tubli, lisaks vaatamisele ka katsus ja keeras jalga ning tunnistas selle täiesti terveks. Ei ole mul ei reumat, puuki ega midagi muud koledat. 
Aga, arvas ta, minge käige neuroloogi juures ka, äkki on hoopis lülisammas... Milles, peab tunnistama, on tegelikult loogika sees.

Käskis edasi võtta eelmise arsti poolt kirjutatud valuvaigisteid ning kinnitas mulle, et koormus teeb ainult head. Et isegi rohkem peaks, kui ma täna teen.

Nüüd olen siis paar päeva longanud ja endale kinnitanud- "jalg ei ole valus, jalg ei ole valus, sa oled täiesti terve. See, mis tegelikult valutab, on selg."
Hommikul sain trahvikviitungi. Arsti juurde sõites olin kiirust ületanud. Jube kalliks läheb mul see jalg, mis tegelikult pole jalg. ( Ja siin kalkulatsioonis pole arvestatud uusi jalanõusid, mis ma olen aasta jooksul välja vahetanud :))

Mulle tulevad meelde kõik eelmised korrad. Kui "jalad kasvavad", " miks sa siis kraadid", " ärge siis liigutage, kui valus on" jne. Ehk siis ravi on lühidalt 3S - seksige, sportige ja käige rohkem saunas :)

Kiired ajad on ees, vaatan, kas viitsin neuroloogile aega panna, või....kuidagi ei jaksa enam sellega tegeleda.  Alati on ju lõpuks kõik hästi lõppenud. Tuleb lihtsalt õigesti mõelda:)

7 kommentaari :

  1. Su positiivsus - seksige, sportige ja saunatage - mulle täiega meeldib:) Peaks oma blogi motoks näppama!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Näppa, aga vaata, et see liiga agara üleskutsena ei mõjuks :) Muidu tulevad lugejad sinuga massiliselt sportima ja saunatama :)

      Kustuta
    2. Ooda-ooda, Kaur - sa unustasid ju ühe tegevuse täitsa ära?!

      Kustuta
  2. Tsiteerin siinkohal neuroloogi öeldud sõnu: "Teie eas tuleb lihtsalt ilus olla ja nautida häid asju ;) Mis te seal jõusaalis rassite ja kangi tõstate. Elus on muid kauneid kunste, mida nautida.".

    VastaKustuta
  3. 3S ravi pluss õige mõtlemine parandab kõik hädad mis just surmatõved pole ;)

    VastaKustuta
  4. Tuleb sedastada, et minu diagnoos osutus, siis positiivseks. Parim ravi jalavaludele peaks siis olema postitants. :)

    VastaKustuta
  5. Tahtmata millelegi vihjata, aga mingil veidral põhjusel on postituse, mis sisaldab sõna seks, enamik kommenteerijatest mehed... ;)
    Huvitav. Ja täiesti juhuslik...:) :)

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!