Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

kolmapäev, 20. aprill 2011

Lennukad mõtted

Tule osta meilt odavalt- aga, loe teksti pisikeses kirjas- soodushind kehtib ainult vabade kohtade olemasolul soovitud broneerimisklassis ja meie poolt välja mõeldud kuupäevadel.
Ehk siis, kuigi kampaania periood on reeglites kirjas- et siis soodushind on maikuust oktoobrini, ei garanteeri see mulle soodushinnaga piletit- kuna tahan välja sõita just neljapäeval mitte teisipäeval.
Närvi ajab, ausalt. 38 eurot on ikka päris suur raha. Kuidagi napakas oleks ka tarbijakaitsesse pöörduda- ise oled ju süüdi, et ei loe, mis kirjas...
Ma saan aru, et kampaania eesmärk on anda hoogu kehvematele väljalendudele, aga no palun- pange siis see ka arusaadavalt kirja...:(

Ja kas keegi on aru saanud, mis kinnisidee on lennufirmadel inimeste nimedega. Miks on nimede muutmine nii pööraselt keeruline? Miks on oluline, et lendab just Kalle, mitte Malle.

1 kommentaar :

  1. Vat see nimede muutmise asi on mind ka pikemat aega huvitanud:) Et ma saan aru, et ei ole normaalne, et ma näiteks 10 korda muudkui muudan (kuigi tehniliselt ei oleks seegi mingi probleem), aga no üleüldse - milles see asja tuum seisneb? või on see lihtsalt hea koht, kus kasseerida lisaks...

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!