Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

laupäev, 28. mai 2022

Niisama


LP avaldas 30 alla 30-aastast tehnoloogiasektori tulevikutähte

neist 23% on tüdrukud

13% on lõpetanud reaalkooli


Pärnu Koidula gümnaasiumi, GAG, 21.keskkool, RAM ja Läänemaa ÜG/Haapsalu on igaüks andnud 2 lõpetajat

ja lisaks on keskharidus saadud ka Sütevaka, Hugo Trefneri, Tartu Hansa, Kuressaare, Kiviõli, Narva, Otepää, Tõrva, Pühajärve, Tln Ühisgümnaasiumis või Inglismaal.

Ehk siis Tallinn, Tartu, Pärnu ja Lõuna-Eesti. Hea teadmine, et Eestis on endiselt haridus, mis võimaldab sõltumata koolist ja elukohast tulevikus miljardeid teenida.

Ja olukord on paremaks läinud. Loomulikult. Tabelid pole võrreldavad. Antud noored on välja valitud subjektiivselt, Delfi poolt, eks elu näitab, kuidas neil edaspidi läheb. 

2 kommentaari :

  1. Kindlasti pole valik subjektiivne ja juba reklaam annab neile dopingu, edu. :)

    VastaKustuta
  2. Delfi poolt kirjutatud ning avaldatud 30ne pealine list sai kokku valitud Asutajate Seltsi poolt https://asutajad.ee/

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!