Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

pühapäev, 15. mai 2022

Eurovision 2022


 Mind siiralt huvitab žüriide koosseis, kes andsid maksimumpunktid laulule, mis räägib " hüpnootilisest pepust". Üle Euroopa. 
See kõik kokku ongi eurovisioon. Keegi kurat ei saa aru, mis toimub :)

Tegelikult oleks olnud isegi põnev, kui Hispaania oleks võitnud. Kujutlege seda Leelo Tungla tõlkes...

Muidu olen rahul. Ja hea teadmine, et suuremalt jaolt ühtis mu maitse Euroopa rahvastega.

Belgia meeldis rohkem ja Hispaania absoluutselt mitte. 

Serbia, Norra , Rumeenia ja Moldova olid sürrid ja naljakad, nagu sel võistlusel olema peabki. sai kõva häälega kaasa laulda :)

Võitis mu lemmik. Ja teine lemmik tuli teiseks. Stefan tegi väga hea esituse.



Olime poolfinaalis 5ndad muide :) tubli töö 🇪🇪🇪🇪🇪🇪

ja finaalis saime Armeenialt lausa 12 punkti! Rahvaste hääled siis

ja Moldova rahvas andis meile 7....meie suurim fänn see aasta on siis Moldova nagu selgub

2. poolfinaalis olime zürii kolmas?????? mis siis finaalis juhtus, et zürii heitis?!


14 kommentaari :

  1. jaa, jaa, jaa (@hüpnootiline pepu). Pealegi poleks see üldse õiglane, kui Albaania peresõbralik laul ei saanud üldse edasigi ja see lausa võidaks.

    Mu absoluutne lemmik oli Gruusia ja see ei saanud ka edasi. Päriselt, ma kuulan harva muusikat (muidu kui tantsutrupi asjade pärast), seekord rääkis ep. mu ära ja mul läksid silmad kohe punni, et mis lugu see on ja oih, juba läbi. Selline, et ma võib-olla isegi lähen seda bändi nüüd edasi juutuubist otsima, kui mul jälle muusikakuulamise jaksu tuleb.


    VastaKustuta
    Vastused
    1. Albaania puhul mõtisklesin taas, et mida moslem, seda paljam. Tavaliselt kipub ka Türgist sellist tulema. Ja Küpros ka, kuigi seal on vast vastuseks kuum kliima, mis naised paljaks ajab?! ;)

      Kustuta
  2. Need Hispaania kõrged punktid olid veits kummalised tõesti. Teine kummaline oli Saksamaa, kellel oli täiesti normaalne, viisakas laul ja jäi viimaseks.

    Moldova mulle väga meeldis, samas ma mulle üldse see bänd meeldib (nende trummilööva vanaema lugu aastast 2005 on üks mu ajaloo kõige lemmikumaid Eurovisioonilugusid üleüldse. Ja neil on muud väga head muusikat ka.

    Mu absoluutne lemmik sel aastal esines küll, aga kahjuks ei võistelnud, nende poolt ei saanud hääletada :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Moneskin? Ma lootsin et nad esitavad seda " tantsime naftal"...

      Kustuta
    2. See oleks liiga poliitiline olnud, ma arvan, et see lugu poleks seal läbi läinud. Pluss "Gasoline" ei ole ametlikult välja tulnud lugu üldse, "Supermodel" ilmus just päev enne ja promo on ju vaja...

      Kustuta
    3. See Saksa laul oli minu arust samasugune nagu Armeenia oma, ainult et nõrgem.

      Kustuta
    4. Mulle meeldis Armeenia ja Holland, Rumeenia oli naljakas ning Serbiale sai kaasa üürata :D
      Aga kõige rohkem fännan ma seda melu, mis euru ajal my feissi seinal toimub sõpradega. Ilma selle meluta üle ei elaks!
      Ja Stefan oli nii tubli!

      Kustuta
  3. Laulusõnad on vist läbi aegade olnud asi, mida ei tohi mõttega kuulata :), sest on kas räme ropp, ajuvaba, riigivastane või kõike korraga.

    VastaKustuta
  4. Olgem täpsed - hüpnootiline pepp! Meie seltskond ei olnudki kindel, kas pepp on pepu või midagi muud.

    Mulle meeldis Ukraina üliväga, UK meeldis ka üliväga, Belgia meeldis üliväga, Soome meeldis üliväga ja Gruusia ka, ühinen Nodsuga.

    Stefan oli väga tugev ja hea. No mulle hullusti meeldis tänavune eurokas. Et Eesti žürii ei andnud Ukrainale punktigi... Mul pole sõnu.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No jah, ma lähtusin visuaalist :) :) huvitav, mida originaalkeeles silmas peeti :)

      Kustuta
  5. Eurovisioon on muutunud ka mingi meelsuse näitamiseks, ega sellel muud tähendust ei ole kui, euroopa rahvastele näidatakse artiste kes püüavad ära arvata mida eurooplane arvab. Kui eurooplasele meeldib Ukraina ja seniks kuni ta usub, et see tema elujärge ja kvaliteeti parandab. Kui see on nii, siis on küsimus ainult kauaks või on see kuni teada saamiseni, ehk kontserdi lõpuni. :)

    VastaKustuta
  6. EV võitja oli siiski Inglise noormees, kelle laul ja esitus olid väga head. Poliitiline kaastundest või haletsusest riigile toetuse avaldamine ei peaks kuuluma laluvõistluse hääletusse. Ilmselgelt ei olnud see ka parim lugu mitte. Eesti Stefan oli kordades parem!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eks see on maitse asi :) Mul on Ukraina ainuke laul, mis playlistis:)

      Kustuta
    2. mu arust oleks täitsa loogiline, et see laul meeldib kõigile neile, kellele meeldib ka näiteks eesti etnorokk vms etnomuusika. Tal oli selline regilaulubiit. Täiesti kujutan ette, et keegi esitaks seda Viljandi folgil.

      Kustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!