Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 11. aprill 2022

Tallest ja lillest vol3

See aasta on olnud üks suur koolitamiste aasta. Eelmisel nädalal olin reganud end üheks päevaks korraga kolmele erinevale üritusele. Kuna kõik olid huvitavad, siis ei raatsinud ka millestki loobuda ja tagantjärele slaidide vaatamine, ei ole see.

Nii oli mul hommikul ja õhtul tund aega kaks paralleelset ekraani. Vaheldumisi keerasin ühel ja teisel häält maha ja uuesti peale, et mõlemast osa saaks.

Ühel hetkel oli täiesti skisofreeniline olukord. Ühel ekraanil räägiti sellest, miks PEAKS rohepööret tegema ja teisel sellest, miks EI SAA seda teha..

Aga mitte sellest ma ei tahtnud. Rubriik- aga millest ma siis kogu aeg rääkinud olen.

et siis, mitte kunagi. Mitte kunagi. Ärge kasutage argumentidena maailma keskmist ja eriti mitte Ameerika numbreid. Eesti on täiesti teine riik. Ühe Eesti piimatootja co2 numbrid ja teise omad on samasugused. Ning mõne aasta pärast ökom, kui taimsed alternatiivid. Ja pange tähele maailma keskmist ( mida ma siis kogu aeg räägin)


Allikas: Alltech E-CO2


PS. Eesti Pangalt huvitav fakt. Mäletate veel eelmise aasta lõpu võistlust, kellel on suurem energiakulude arve? No vot. Jaanuaris kasvas jaekaubanduse käive 18% .

4 kommentaari :

  1. Keerame gaasi ja nafta kinni nii et käive tõuseb 200%.

    VastaKustuta
  2. Selle Väätsa Agro kohta tahaks kohe rohkem teada. Eriti seda, mis piimatööstuse toodetesse see piim jõuab.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere/ Farmi kasutab. E- Piimal on ka mõõdetud ja üsna sama number.Teised farmid, kus samuti oma sööt+ vesi+ biometaani tootmine, pole mõõtmisi teinud.

      Kustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!