Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

neljapäev, 17. november 2011

Miss Maailm 3000

Viimases Imelises Teaduses kirjutab "Lihas on palju rohkem kaloreid....seega polnud  suur seedetrakt enam vajalik. Me muutusime kergemaks  ja saledamaks." Ning tänu rasva ja kaloreid sisaldavale toidule hakkas kasvama ka meie aju.
Ehk siis liha muutis meid targemaks ja saledamaks ning kahandas meie kõhu suurust ( vs näiteks gorillad, lehmad, kes vajavad kiudainete seedimiseks pikka soolestikku).

Täna on teada, et liha söömine jääb maailmas järjest vähemaks- osadel põhimõtete ja paljudel hinna ning globaalselt ressursside- vee, maa ja biosööda vähenemise tõttu. Alles raporteeris konjuktuuriinstituut, et ka Eestis on liha tarbimine võrreldes möödunud perioodiga kahanenud.

Tänaseks on juba teada, et meie uute põlvkondade pöidlad on kohandunud toksimiseks, tagumikud istumiseks. Ülekaal, halb rüht ning viletsad silmad ka, on tänase elu hind. Suguorganite puhul on muidugi põnev näha, kas võidab evolutsioon- meil ei sünni enam palju lapsi, meil pole vaja ka selleks vajalike organeid sellises jõudluses kui varem. Või võidab keskkond. Östrogeen toidus, vees, olmekeemias.

Need kes omal ajal kõndima ei hakanud või keeldusid küpsetatud lihast surid ilmselt välja. Kuna ka praegused  muudatused on seotud meie eluviisi muutusega, kas võib siis eeldada, et sportlikud ja naturaalmajanduses elavad tüübid surevad välja? Absurd ju? Võitma peaks ju tugevam?

Aga Miss Maailm 3000 on suure pea ja väikese ajuga, kergelt ülekaaluline kehva rühiga suure tagumiku ning ümmarguse kõhuga, kitsaste puusade ja väikse rinnaga  hiiglaslike pöialdega pilusilmne tõmmu nahaga naine. Jiuu...

2 kommentaari :

  1. Võrdlused tulevikumissiga on muidugi tabavad:)).

    VastaKustuta
  2. Jep, kord on liha paha, kord hea. "Sealiha on hea liha"...

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!