Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

neljapäev, 20. mai 2010

Keskea rõõmud vol 2

Hiljuti kurtsin, kuidas perearst tahab mind vägisi ravida.
Täna sai lugu lausa tragikoomilise järje. Tütar köhib juba üle nädala. Meepurk on tühjaks söödud. Kaks purki köhatilku samuti otsas. Ja olgem ausad, köhimisest juba siiber ka.
Helistan siis perearstile, et äkki astume läbi - vaatame üle, äkki on vaja loodusele lisaks ka natuke keemiat.
- Misasja? Ta köhib teil alles nädal aega. Kolm nädalat on normaalne aeg. Jooge neid siirupeid edasi. Ja noh, kui järgmine nädal ikka veel köhib, eks siis helistage uuesti....

Aga näe, vanainimest on valmis kohe torkima...:)

PS: lisaks meenus mulle ajaleht "Pealinn", mis vahendas arstide ümarlaua tulemusi. Peamine häda seisnes selles, et lollid inimesed eelistavad  perearstiabile kiirabi. Ei oskagi ise endale diagnoosi panna, et õiget arsti valida. Ei viitsigi nädalaid järjekorras oodates kannatada, vaid tormavad kohe abi otsima.
Eh, Eesti...

2 kommentaari :

  1. On olemas sellised Isla Mint lutsukad. (Või ka Ilsa Moos või Isla Cassis, vastavalt maitsele) Eestis saab neid minu teada apteegist. Islandi sambla mõjuainetega lutsukad ühesõnaga.
    Mul alati väga hästi aitavad. Kui kaks tükki järjest ära lutsutada on mõnda aega rahu. Noh et saab näiteks magama jääda või töövestlusel ära käia. :)
    Ja pikemas perspektiivis aitavad köhast päris lahti saada.
    Tervisi!

    VastaKustuta
  2. Tänud heade soovide eest. See "komm" on meil juba laual.
    Aga õnneks on mul üks tuttav arst ka, nii et tüdrukul on bronhiidi vastu antibiots ka käes.

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!