Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

teisipäev, 4. august 2009

Mustikad suhkru ja piimaga

Eile töölt tulles keerasin auto metsavahele.
Jutt mustikate üleküllusest tiksus peas ja nii ma otsustasingi. Korjata tund aega mustikaid. Kontsakingade ja helevalgete pükstega..:)
Kui esimene ahnus sai rahuldatud vaatasin ka pisut kõrgemale. Ma vist polegi nii hilja õhtul metsas marjul varem käinud. Õhtune mets on teistmoodi kui päevane. Põdrakärbsed ja suurem osa sääski olid igatahes kella kaheksaks juba magama läinud- väga rahulik oli olla. Valitses täielik vaikus, varjud olid pikaks veninud. Sammal mõnusalt niiske.
Tunniga sain ca liitri. Enda õigustuseks võib öelda, et ma pidin ju ainult ühe käega korjama- ei tahtnud teist kätt ära määrida. Hiljem sain aru, et ettevaatus oli olnud suht asjatu- tumelillad olid mu mõlemad käed ja suu ka takkaotsa. Algul sattusin ilmselt kohta, kus oli äsja korjatud- suured ja mahlased kobarad ilmusid välja muidugi siis, kui pidin hakkama ära minema.
Hästi naljakas oli nö linnariietes mätaste vahel heljuda- aga, asi tasus end ära. Täielik rahu. Ma armastan metsa.
Kingad pidasid kenasti vastu. Pükstel olevate mustikaplekkidega tuleb veel natuke tegeleda...:)

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!