Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

reede, 7. august 2009

Metsik, metsik rand

Dokumentaalkomöödia?? KOMÖÖDIA??!! kas olen mina kõik oma huumorimeele jäänused lõplikult kaotanud, aga nii masendavat ja kurba filmi pole ma väga ammu näinud. Telelehes oli see film komöödiaks tituleeritud...
Kaamelilugu ajas mind ilma liialdamata sõna otseses mõttes nutma. Kuidas niimoodi võib?! Ja kogu võttegrupp vaatab rahulikult pealt, kuidas looma piinatakse? Ma väga loodan, et ka Venemaal eksisteerivad loomakaitsjad ning see vanamees sai rangelt karistatud. Sama julmalt, kui ta kohtles seda vaest looma.
Kui ma suudan veel aru saada värvikatest karakteritest- naine, kes on teinud 42 aborti; natsionalistist šovinistlik maffiamees; naistemees kellest saab kunagi põllumajandusminister- et elu nagu on kogu oma naturaalsuses ja ilus- tragikoomiline; siis mida oli naljakat viimastes kaadrites, kui näidati invaliide rannas? Või peab vaatama asja kontekstis: Venemaal on see nii haruldane kaader, et tundub veider?
Selline kogemus siis.

2 kommentaari :

  1. Vaatasin ka ühe silmaga ja tükati, aga ei pidanud vastu. Isegi Venemaa kohta liiga jube. Jah see kaamel! Ja see pruutpaar!!
    Midgi nii groteskselt koledat on raske välja mõelda!!

    VastaKustuta
  2. Minagi pillisin korduvalt kaameli pärast...
    Ja siiralt soovisin seda vaadata, kuna lootsin humoorikale tükile. Midagi nii masendavat pole aga ammu näinud... Reeglina hoian teadlikult mind masendada võivatest saadetest/olukordadest/vmt eemale, kuid kui lubatakse komöödiat, siis ei oska ju midagi säärast oodatagi.
    Tohutult nukker, isegi ahastusttekitav oli.

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!