Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

teisipäev, 21. juuli 2009

Head mõtted turisminduse teemadel

Päevitades pole ajul midagi teha. Teine teema, mis pähe tuli oli turism Eestis. Meil on küll päris mitu ülihea potentsiaaliga SPA-hotelli. Väga hea asukoht mere rannas männimetsa sees, väljaarendatud SPA teenused, ujula jne.
Aga kui loogiliselt mõelda, siis on päris raske leida argumenti miks soomlane, poolakas või venelane peaks tulema näiteks novembris Eestisse SPAsse. Miks ta ei võiks seda nautida oma kodumaal.
Teenus, mida pakkuda peaks olema selline, mis ei sõltu ilmast ning millele halb ilm pigem kasuks tuleb.
Mul tuli kolm ideed.
Esimene. Kunst ja fotograafia. Kui juba Eesti on täis keskealisi, kes avastavad endis maalimisande või asuvad fotografeerima- siis ilmselt võib seda sihtgruppi laiendada kogu maailma peale. Mida viletsam ilm, seda huvitavamad kaadrid. Paketti võib kombineerida teoreetiliste õppuste-loengutega. Näituste külastustega. Aga võib olla ka lihtsalt a la maalilaagri pakett. Varustus on kohapealt.
Kujutage ette vihmast ja külma novembripäeva, kui sajab lakkamatult. Sina oled kaminatulega saalis ja maalid punast veini rüübates keelpillikvarteti saatel nt alasti modelli:)
Või sõidutatakse sind esimeste halladega varahommikul päikesetõusuks rabasse. Pildistama.
Teine teema. Kogu maailm on täis inimesi, kes vaatavad hommikul peeglisse ja ütlevad endale: homme hakkan dieeti pidama.
Kahju muidugi, et Kaalujälgijad Eestist lahkusid- rahvusvaheline brand oleks aidanud ilmselt usaldusväärsust müüa. Aga ju saab hakkama ka Figuurisõpradega (või misnadolid).
Paketis on arsti, dietoloogi ja personaaltreeneri vastuvõtt (ja mitte soovi korral nagu seni spades, vaid tegelik ja jälgimine kogu veedetud aja jooksul). Nädalaga imesid korda ei saada, aga skeemi ja plaani saab paika panna ning kaalu alandamisega algust teha. Halva ilmaga saab trenni teha siseruumides, paremaga õues.
Kolmandat paketti on tegelikult eetilistel kaalutlustel raske müüa. Aga nõudlust vast oleks:). See oleks pakett arvutimängu sõltlastele. Korralik läpakas on toas olemas, nii et soovi korral ei peaks voodistki välja tulema. Söök tuuakse ka tuppa kohale.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!