Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

kolmapäev, 28. juuli 2010

Pilvebaleriini lood 7- Maasikad

Need maasikad kasvavad taevani!  Istutage need aeda või pottidesse rõdul siis, kui teil tekib mõni vaba minut!
Jah. Ma murdusin. Ja mul tekkis vaba minut. Sest mõelge ise:
Üks euroopa aednikest on aretanud välja tõeliselt hämmastava maasikasordi. See sort on võimeline küündima kuni 2 m kõrgusele ja andma saaki 5 kuud aastas. Ta kannab suuri, ilusaid marju, mida te saate noppida puhaste, tervete ja uskumatult aromaatsetena.

Mul pole ei kasvuhoonet ega aiamaad, aga eelmisel aastal turult hangitud taimed andsid rõdupotis nii mõnegi marja. Pealegi lubati mulle:
Ta kasvab mistahes pinnases, on külmakindel.  
Loomulikult juhul, kui juhtub uskumatu asi ja ma ei saa hiljemalt 90 päeva pärast suuri maasikakobaraid.... siis antakse raha tagasi.


Uskumatu asi juhtuski:) Ilmselt on süüdi petersell...
Leia 10 erinevust:
nende maasikad
minu maasikad

6 kommentaari :

  1. leidsin ühe sarnasuse: mõlemal pildil on tegemist maasikatega

    VastaKustuta
  2. Irw!!!
    Kole teise inimese õnnetuse üle naerda, aga no mis ma saan teha, kui sa seda nii kirjeldad!
    Või kohe peterselli süüdistama!!! :)))

    Anna teada, kas raha said tagasi.

    VastaKustuta
  3. :) Minul pole marju!!!!!:)

    aga v. hea tähelepanek. Mõelgem positiivselt:)

    VastaKustuta
  4. Petersell on muidugi süüdi. Minu aiamaal korraldas petersell nii, et mitme meetri pikkuses hernepeenras võrsus ainult viis taime. Inimesed lihtsalt ei tea veel, milleks kõigeks petersell võimeline on... või siis murulauk :)

    VastaKustuta
  5. aga saagi aretanud aednik ju ei täpsustanud, mitme aasta pärast saaki andma hakkab (arvatavasti on ikka mitu aastat vaja et siis viis kuud jutti vilja kanda) :D

    VastaKustuta
  6. Ei tohi peterselli küll süüdistada.Petersell on hea kasulik taim.Ma olen mitmelt poolt kuulnud ,et millegipärast pildil kasvavad maasikad hästi ,aga tegelikkus on hoopis teistsugune.Olin ka kahevahel kas endale osta,aga kui tõõkaaslase omi nägin,siis hakkas rahast kahju.

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!