Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

neljapäev, 24. september 2009

Pilvebaleriini lood vol 3

Ma avastasin praegu, et mul on jalas erinevast paarist kingad!!!!
Appi!! masurenpraeguhäbist ära.....
Õnneks mõlemad mustad ja kontsaga.
Keegi pole veel märganud.

Õnneks on mul ilusad silmad...:)

6 kommentaari :

  1. Mõlemad Sinu omad? Või kõnnib keegi kusagil sarnase paariga? :D :D :D

    VastaKustuta
  2. Nüüd oleks vajalik, et sa pildistad oma käekoti sisu ja paned pildi üles. Siis teeme korraliku analüüsi, et mis toimub.

    VastaKustuta
  3. :)
    ei ole joobes (narko) ega ka armunud. lihtsalt nii hajameelne...

    VastaKustuta
  4. ma mäletan kuidas ma absoluutselt mitte mingis mäluaugustamise vanuses kord kodukingadega kooli läksin. ma märkasin seda alles koolis vahetusjalatseid vahetades ja kui jube oli neid veits kulunud ja "mõnusa" viltuse fassongiga käimasid pärast koolipäeva jalga panna. milline trauma, siiamaani punastan seda seika meenutades.

    VastaKustuta
  5. Olen kunagi Kukupaile kommenteerinud, aga siia jutu alla tuli ka meelde:
    Trulla
    Veebruar 15, 2008 kell 21:42
    Ma suutsin ennast tööle asutada (ja pool teed – s.t. umbes 1,5 km juba äragi tampida), ühes jalas madal ja teises kõrgekontsaline king. Mõtlesin küll, et samm on kuidagi kohmakas ja üks jalg tahab millegipärast kogu aeg vägisi teisest maha jääda, aga panin selle oma tavalise hädapätakluse arvele .
    Vähemalt olid musta värvi kingad mõlemad .

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!