Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 29. aprill 2024

London


Londonis on kõrvetatud suhkrukaramelli lõhn.

Londonlased on väsimatud ja hullud sportlased.  Inimesed jooksevad suva kohtades. A la nagu raekoja platsil või Balti jaamas. Keset rahvamurdu. Poolpaljalt, raskusvestiga.

Londonisse pole mõtet sularaha kaasa võtta. Ainult kaardimaksed.

Londoni Käbi pole enam näha. Mingid majad on ette ehitatud. 

Valgete tossude epideemia on läbi. Uut trendi veel pole.

Kuulus inglise muru on ajalugu. Nagu meilgi, lilleniidud ja margareetad muru see. Mõnes kohas isegi silt üleval, et Greening on pooleli.

Londoni (kesklinnas) ei sorteerita prügi !!! See-eest on veganmahe. Ja menüüdes on toitude kaloraaž (mis toimib väga kainestavalt).

London Pass tasus täiega ära. Uus teadmine. London Tower oli vanasti loomaaed ja Westminster Abby on surnuaed.

Londoni huumor. London Bridge Excperience. Hoponhopoff buss. Viimast kiidan eriti. Olles nt Itaalias kuulanud Chopini, siis London müüb linna ajalugu läbi vaimukate sketšide enda omaga. 

Londonis on mingi teema loomadega. Igal pool on vaimukad loomaskulptuurid.

Meie koolides ei õpetata inglise keel, mida räägivad kohalikud ja teenindajad.

8 kommentaari :

  1. "Meie koolides ei õpetata inglise keelt, mida räägivad kohalikud ja teenindajad."
    Tõsi. Kogetud. Korduvalt.

    VastaKustuta
  2. Keele osas nõus ja isegi kui valid espetsiaal kõnekeelekursuse emakeelse õpetajaga, on professionaal ikka nii pagana korrektne, et rahast hakkab kahju. Seega, investeerigem reisimisse :)

    See lõhn. Sama Šotimaal, Edinburgh’ s, aga põhjendavad viski tootmisega :)

    VastaKustuta
  3. Nii Vahva. Nakatav. Unistama panev. Postitus.
    Sa meeldid mulle.

    VastaKustuta
  4. Kus peatusid? Plussid-miinused?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kuna lennuajad olid kehvad, siis jaamas, hiltonis. Sai paar tundi rohkem magada :) rahaliselt tuli suht sama välja, sest sõitsime ka rongiga, mitte ainult bussiga.

      Kustuta
  5. Sydneys oli ka hull kesklinnas sportimine popp, Central Business District oli lõuna ajal poolpaljaid higiseid jooksjate gruppe täis. Pärast jooksu venitasid end peenemate ärihoonete ees, mõni oli paremaks reievenituseks näiteks mõne ukselähedase metallist reelingu või käsipuu leidnud jne.

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!