Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

reede, 14. oktoober 2022

Kes on minu blogi lugeja

Kuna vastuste limiit (sellel saidil) sai täis, siis kahjuks hilisemad proovijad ei saanud enam vastata. Mul on kahju ja ma vabandan.

Kõik küsimused on muutmata kujul allpool olemas, nii et saate end proovile panna ja katsetada, kui palju on meis ühist.

 Aga kokkuvõte siis.  Seni, kuni oli võimalik vastata, tegi seda 25% postitusele klikkinutest. Seega küsimus, kes on ülejäänud 75%, jääb.

Nagu vastustest selgub, on minu blogi lugejad targad, intelligentsed, hea huumorimeelega. Oskavad lugeda nii ridade vahelt, kui ka raskeid põim- ja kiillauseid:)
Nad väärtustavad nautimist, vabadust, sõltumatust. On avatud muudatustele. Neile meeldib juurelda ja vaielda ning nad on tolerantsed ja avatud ka erinevatele maailmavaadetele. 
Küsimust nr. 3 peaks ehk pisut lahti selgitama. Ma olen avastanud, et mõni kirjutaja, kelle maailmavaade on minu omast väga erinev, käib väga närvidele. Samas, aga, on tohutult neid, kus erinevus nn rikastab ja erinev maailmavaade on väga nauditav ning silmaringi avardav. Seega ärritavus ja erinevus ei ole võrdelises seoses.

Küsimus nr. 6 oleks ilmselt pidanud kõlama " kas sinu sõber kommenteerib enne, kui loeb.. jne". :) okei. Las jääb. Mina teen seda küll ja üsna tihti. 

PS. ja te võiksite jagada oma sõnamängu esimesi sõnu (sõnuk, sõnar, sõnur, wordle).

Tänan!





16 kommentaari :

  1. Ainuke küsimus, mille juures mul juhe kokku jooksis oligi see sõnamängu küsimus. Ja ühe küsimuse oleks ka tahtnud vahele jätta, sest vastusevariandid polnud kumbki 100% "õige". Aga muidu olid ägedad küsimused. 🙂

    VastaKustuta
  2. Mis asi on sõnamäng? See oli üks neist küsimustest, millele ma vastasin umbes, sest mulle meeldis näitesõna...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. need on sõnuk, sõnar, sõnur, wordle (sisesta sellisena googlesse). 3 esimest eestikeelsed ja viimane inglise keeles. Iga päev pead ära arvama ühe sõna. Sõltuvusttekitav.

      Kustuta
    2. Mul on ka "kaine" :) ja "torus" :) täitsa ise tulin nende peale.

      ingl k "delay" ja "houri", jälle ise valitud.

      Kustuta
    3. Kahtlustasin, et see ongi. Olen proovinud, pole sõltuvusse jäänud. Vist polnud tol päeval minu sõnad...

      Kustuta
    4. ma panen iga kord, mis pähe tuleb. Ei ole kindlat avasõna.

      Ma olen küll põhiliselt mänginud hoopis Absurdle'it, kus masin mängib aktiivselt vastu, ja ma pole seal alla 5x kunagi valmis saanud. Seega peab juba sellepärast avasõna kogu aeg muutma, et äkki mõnega läheb paremini.

      Kustuta
    5. Ma sellepärast just solvusin absurdle peale. Nagu meelega kiusaks. Aga ka seal üritasin sõnadega, kus sagedamini esinevad ( selles mängus)esindatud. Swift. Quark. Melon jne

      Kustuta
  3. See nii udune pilt. Ei saa neid küsimusi lugeda.

    VastaKustuta
  4. Mina oleksin tahtnud kommenteerimiskasti lisaks nagu on need küsitlused, et valid ühe vastuse ja siis saad ka võimaluse kommenteerimiseks sama küsimuse all. Nt ka koerad oskavad elada, mitte ainult kassid. Mul on ju olnud vaid isiklik 1 kass ja kolm isiklikku koera, nii et ma ei saanud jah vastata ju!

    Teine segadusse ajav küsimus oli see kommenteerimise kohta. Ma avan kommentaaride akna ja siis hakkan otsast lugea kui on pikk postitus. Kommenteeri, et meelest ei läheks ja siis loen edasi :D Jälle, ei ole ühest vastust, sest jah, ma kommenteerin enne kui lõppu jõuan, aga ma teen seda lõikude kaupa (pedant!).

    VastaKustuta
  5. Neile küsimustele oleks vastanud küll aga kui mina kohale jõudsin oli vastamine juba lõppenud... Klõpsisin kuis jaksasin aga ei lastud... Päris mitmed vastused ühtisid minu arvamustega...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sama siin. Mina ei saanudki vastata. Nii ebaõiglane!

      Kustuta
    2. sama, häda kui harvemni loed :(

      Kustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!