Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

neljapäev, 13. oktoober 2022

Kes sa oled, minu blogi lugeja?

 Kes te olete?

Ma pakun teile võimaluse vastata 10-le küsimusele, et saada teada, kas mu blogi lugejate arv on vene eriteenistuse spämmiroboti töö, või olete te päriselt olemas. Ja miks te mu blogi loete? Naudid seda, et olen teistsugune, kui sina. Või vastupidi, me oleme väga sarnased Küsitlus on anonüümne. Meiliaadressi ei koguta, reklaami ma hiljem ei saada :) aga otse loomulikult loositakse kõikide anonüümsetele vastajate vahel välja uhkeid auhindu... :) .

( tegelikult on mul lihtsalt vaja mõtted mujale saada)....

11 kommentaari :

  1. Ei, ei, ei, ei, ei, ei, ei, ei, ei, ei! Tegelikult muidugi mitte:D Ma ei saanud pooltest küsimustest aru:P

    VastaKustuta
    Vastused
    1. mul jäid ka segaseks, eriti alguse poole.
      Ja "ei" oli kindlasti rohkem.

      Kustuta
  2. Ha-haa! See meenutab neid Hea Lapse isiksuseteste, mida me kodus lastega teeme - "Sa said ka kõik rohelised, eks?" "Mismõttes sa said sinised?! - Kelle laps sa oled?"

    VastaKustuta
  3. Jube keerulises sõnastuses küsimused, topelt-eitused. Ma pooltel juhtudel ei saanud aru, mispidi ma vastasin :) A vähemalt tegin ära.

    VastaKustuta
  4. No tänan, tõesti :) Teadmine, et ma ei oska eesti keeles end väljendada, muudab mind oluliselt enesekindlamaks ja rõõmsamaks :) :)
    ( vaja oli ju lihtsalt vajutada jah vastustele :) )

    VastaKustuta
    Vastused
    1. "Kas pead halvaks mõtteks seda, et kassid ei ole paremad kui koerad?, ei või jah?" - no on ju keeruline. Seda, et peaks vajutama ainult ühte sorti vastustele, ma kah aru ei saanud... Või et need küsimused üldse defineerivad, kui ühtekad me oleme.

      Mis vist väljendab seda, kui vähe me internetis süveneda viitsime.

      Kustuta
  5. Üldse ei ole sarnane. Seega sobime ideaalselt!

    VastaKustuta
  6. Ütleb et item disabled🤔 No vaatan kodus veel

    VastaKustuta
  7. Oleme kes me oleme google, fbi, fsb, fpuuk jteised robotid, scannime iga tähte selles avaruses, et leida vaenlasi teatud tõutunnuste järgi. ::)

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!