Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 3. jaanuar 2022

Kuidas kommenteerida kommentaare

 Head uut aastat !!

Ma tahan, et oleks paremini ja et minul oleks mugavam.
Loomulikult. Ma ei tea. Äkki sulle meeldib nii, et kommenteerid kõiki kommentaare lõpus ja korraga, mitte konkreetset. 
Aga nii igaks juhuks. Puust ja punaseks. Ei mingit tagamõtet :)

Kui sul on Blogger

Lähed Küljenduse alla, valid Seaded, selle alt Kommentaarid ning kontrollid, et linnuke on lahtris
"Manustatud". 


Kui sul on Wordpress.  Valid samuti  Seaded, Discussion ning seal peaks olema lubatud "threaded comments"


Rohkeid kommentaare ja interaktiivset suhtlust lugejatega :)

13 kommentaari :

  1. Huvitav, telefonis näitab kommenteeritud kommentaare korrektselt, aga veebis viskab lahku. Uurin :)

    VastaKustuta
  2. Mina õuna-inimesena näiteks ei saa bloggeri blogides üldse kommenteerida :D

    (Kui te mind näete Bloggeri blogides kommenteerimas, siis järelikult ei tee ma seda enda arvutist...)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. ja siis on mõnest massinast ka bloggeril ja bloggeril vahe. Nt mu püsikommentaator ep saab kommenteerida VVNi juures, aga Indigoaalase juures ei saa (muide, Indigoaalane, ta tahaks tglt sinuga ühendust võtta, nii et kui tahad, siis viska näiteks mu blogisse kasvõi viimase postituse alla kommentaar, millel ma suhtlemise-meiliaadressi näeks).

      Kustuta
    2. Mina ka ei saanud õuna-inimesena bloggeri blogides kommenteerida, aga siis keegi soovitas Safari asemel Chrome'i kasutada ja toimib väga hästi!

      Kustuta
    3. Notsu, siinsamas blogis on Indigoaalase emaili aadress kõigile nähtavalt olemas:
      https://www.blogger.com/profile/04150759253415304564

      Kustuta
    4. Indigoaalane, kas tahad, ma kustutan oma blogist selle ära või vahet pole? (vahepeal on küll Kaur sinna juba kunstilise laienduse lisanud.)

      Kustuta
    5. Pole vaja. See on avalik info :)
      Kirjutage mulle :)

      Kustuta
  3. Loen blogi ja kommenteerin kas konkreetse kommi vastusena või kommentaariumi lõpus kui üldiselt postituse kohta - kõik. Ei vaevu kontrollima kas läks läbi või mitte. Sellest tulenevalt vahel harva kaob kuhugi küberruumi, vahel hoopis kahekordselt. Suhtun filosoofiliselt: kui läks kaduma siis kas vajutasin ise vale nuppu, tsensorile ei meeldinud või küberjumal kiusab. Enamasti korrata ei viitsi, suures pildis ei muutu miskit kui mu targutamine ära haihtus, ju siis polnud oluline.

    Jessas, ma isegi ei tea mis imeloom "küljendus" on, aiman et midagi külje peal ehk😜

    VastaKustuta
  4. Kas keegi oskaks hoopis öelda, kuidas ma wordpressi kasutajana blogspotis kommenteerides saaks mingi teavituse vms, kui keegi on vastanud. Praegu on nii, et wordpressi blogidega toimib kenasti kahepoolne vestlus, sest mulle tuleb teavitus kommentaarist/vastusest kommentaarile, aga bloggeris viskan kommi pmst pimedasse tuppa ja sinna ta jääbki, ei tea mina ta edaspidisest saatusest midagi, kui just ise ekstra kontrollima ei lähe, et kas pole vestluseks läinud. Aga tavaliselt ju ei viitsi või ei tule meeldegi.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma proovisin praegu oma WP kontot. Mulle annnab kommentaari lõpus teate "teavita mind", ehk siis saad teavituse, et keegi on reageerinud, meilile.
      Aga tõsi ta on, et Wp on interaktiivsem keskkond, kui Blogger. Reader asendab ka kadunud blog.tr.ee-d. Bloggeri puhul pead lihtsalt ise aktiivne olema :)

      Kustuta
    2. See on vist probleem siis kui väga paljudes blogides kommenteerida. Ma reeglina käingi paaris lemmikblogis vaatamas kui teema on huvitav või kui feedlys on näha, et uus postitus samast blogist, vaatan eelmiste all vastuseid.

      WPs tekib jah pisike punane täpp ülesse serva kui oled kontole sisse logitud ja WP kontoga kommenteerinud teises WP blogis.
      Bloggeris ei saa ma isegi oma postitustele meilile teavitusi. Aktiveeritud on, aga ma ei tea, kuhu puu taha need lähevad.

      Kustuta
  5. Proovin siis ka...varem ei õnnestunud üldse kommenteerida :), st, kõik muu, mis polnud google konto, lendas küberkosmosesse

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!