Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

pühapäev, 12. detsember 2021

Eesti Laul 2022

Eesti Laulu neli vooru on andnud teadmise, et tänapäeva noorte elu on üks nutt ja hala ja õnnetu armastus. 

Ja meie laululoojaid ei kõneta mitte midagi sellest, mis meid ühiskonnas ümbritseb. Ei koroonast, ei rohepöördest ega isegi mitte elektrihinna tõusust :)

Ja huvitav ning kahju on vaadata, kuidas noored kasutavad eelmise sajandi stilistikat, suits, alko ja karusnahk. On nüüd siis nagu äge? Camp ?vintage?! Ma tõesti arvasin, et uus põlvkond on uus.

Mida ma mäletan?

Stig, Elina, Stefan, Vaikus, Zevakin ja Paia, Meister Jaan, Shyra, Ott, Sandraa ja tänu sellele, et viimati, siis ka Viljandi bänd Minimal Wind ja Küprose plagiaat Elysa. 

Playlisti pääses Vaikus, Minimal Wind, Ott ja Stig. Mulle meeldib blues.

Mul on hea meel, et Eesti sai juurde suure hulga muuvisid. Aga ikkagi tahaks kuulda neid laule laivis.

Panustan, et finaalis, nagu viimastel aastatel kombeks, on taas kolm üksinda laulvat meest.

6 kommentaari :

  1. Mu lemmik oli Fiona and me. Aga krt, ei saanud edasi :(

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul ka paljud lemmikud ei saanud, Aga ongi keeruline., Kas valida oma lemmikut, valida eesti laulu või seda mis Eurovisioonil töötaks ( viimaaest finaalist Elysa nt).
      Ja samas nad esitavad selle ju lives. Kas praegu näidatust jääb üldse midagi alles jne

      Kustuta
    2. Ma saadaks siin kaine kaalutluse kaugele-kaugele ja valiks seda, mis endale meeldib.

      Kustuta
  2. Ma mõtlesin, et ma kuidagimoodi midagi kajastan, aga polndk kuskilt sellist aega võtta. Ühtegi suurt lemmikut sel aastal polegi. Aga neid, mis üldse ei meeldinud, oli palju.

    Elysa mu arvates küll Eurovisioonil ei töötaks, kuna täpselt sama laul on juba olnud ja kordi parem kui Elysa tõlgendus asjast (kuigi ka originaallugu minu maitsele ei vastanud). Šokeeriv, et siuke jama üldse edasi pääses.

    Mulle tegelikult meeldis see naiseliku poisi Let's talk about sex laul (ei meenu ei esitaja ega loo nimi), mis edasi ei saanud. Minu meelest väga moodne ja värske, üldse ei häirinud :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma olen aru saanud, et kihlveokontorites ongi pigem see Elysa favoriit?
      Et Stefan pidi ka olema plagiaat, aga ju siis mitte niipalju, kui mulle Elysa tundus.
      Aga näis, finaal alles ees. Mis sealt üldse sõelale jääb. Rahva maitse on.. ettearvamatu :) ja mida voor edasi, seda rohkem hakatakse mõtlema, mida nad seal meist võiskid arvata :)

      Kustuta
    2. Jaa, Stefan oli ka lahja ja selline, mida juba ammu seitse korda kuuldud :) Kas tõesti Elysa favoriit? Tule taevas appi :D

      Kustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!