Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

pühapäev, 14. veebruar 2021

Houston, meil on probleem

Ma tean, et need kes oskaks vastata, mu blogi ei loe. Aga vahest/vahel, kui kirja panna jõuab sõnum õigete galaktikateni?
Head sõbrapäeva!

Mu esimene probleem.

Tuli hea mõte et google drive asemel, mis on kurguni täis, oleks mõistlik jagada raamatuid läbi Calibre Library. Kasutasin seda juhendit. Ja hakkama ei saa. Kusagilt leidsin vihje, et 8080 asemel panna 8787. See andis niipalju juurde, et kui panna "Test server", siis näen vähemalt pilti. Aga kui üritan linki mujalt avada, siis tulemust pole.Vastus on:

This site can’t be reached

127.0.0.1 refused to connect.

Try:

ERR_CONNECTION_REFUSED

Piinlik on see, et mul on koduarvutis eestikeelne Windows 10 ja ma ei suuda ingliskeelseid juhendusi konverteerida eestikeelseks. Mu arvutis ei ole selliseid kohti! :) Eks ma pusin edasi.
Aga suurem, ja tegelikult esimene küsimus on, et kas see oleks üldse turvaline ja mõistlik st Calibrega serverit jagada (st vastupidi). Keegi? Teab?

Teine põletav küsimus. Soovitage, millise kitosaani (chitosane) firma aktsiaid osta. Ma olen mitu päeva guugeldanud ja ma ei suuda uskuda, et mitte ükski tootjatest pole börsil.

Uudiseid Maalt.

Mänd on murdunud. Mu süda purunes sajaks killuks.
Mul on üks koht, kus kasvab suur kuusk, kuuse raadiuses oli mänd ja raadiuse kõrval kõver kask ning tilluke tamm. Samm eemal mänd ja pihlakas. Iga kord kui sinna sattun, siis ütlen neile tere. Kas teadsite, et isegi suvel on okaspuud soojemad kui lehtpuud. Ja et mänd on kõige soojem?
Ja nüüd on see kuusealune mänd murdunud. Kas võib olla,  et lumi muutis kuuse oksad nii raskeks, et need murdsid tema sõbra?
Kahju.

Ja kaks tasumata reklaamteadaannet.

Minu, kui heavy useri  sõltumatu testi tulemusena on selle aasta vastlakukli võitja Pihlaka maasikamoosiga:
Jah, tundub uskumatu. Vahukoort tundub vähe ja kessee paneb vastlakuklisse maasikamoosi?! Aga nad on nii kavalalt uuristanud sügava augu, et koort on piisavalt ja üllatuslikult sobib ka maasikas sinna. Ja see sai on JUMALIK!

Teist ja kolmandat kohta jagavad Selver- hea klassika ning Rocco-pisikese tumedast jahust kukli ning ülinaturaalse vahukoorega. Nagu kodus tehtud.

Ja ma leidsin uue mänguasja! Uus äpp Remini, mis võimaldab vanu fotosid tuunida ja soovi korral värviliseks muuta. Palun: leia pildilt oma vanaema ja vanaisa. Tehtud pluss- miinus 1920 ja ilmselt Viljandis, aga võib olla ka Valga või Paide.


 

5 kommentaari :

  1. Mul on google’s kolm kontot ja iga küljes gmail & drive. Vihje!

    VastaKustuta
  2. Kui sul on Windows, siis peaks sul olema ka microsofti konto ja kui sul on microsofti konto, peaks sul ka selle kaudu olema natukene One Drive pilveruumi; sama hõlbus jagada kui Google pilveruum. Aga teise variandina saab samale kontole osta tasulise versiooni ja pilveruum aksvab kohe kuuni.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. *kasvab
      Google pilveteenuse odavam pakett annab 100 GB ja maksab vist umbes 2 eurot kuus, või nii. Kui vahepeal midagi muutunud ei ole.

      Kustuta
    2. Jah, Kaur andis sama nõu ja et turvalisem ka. Tänan!

      Kustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!