Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

kolmapäev, 21. august 2019

Elu suurimad saladused

Ma ei saa kanda tossudega sukki (või siis sukkadega  tosse). Kuidas on võimalik, et kõndides täiesti siledal asfaldil tuleb ALATI tossu sisse kivike, mis sukad lõhub. (ja kuidas on võimalik, et inimene ei võta õppust)

Vanasti sai spetsiaalselt kogutud vihmavett, kuna see tegi juuksed siidpehmeks. Miks siis nüüd, tänapäeval, kui seesama vesi sajab taevast, teeb see juuksed rasvaseks ja mustaks.

Miks 90-datel sündinud lapsed olid kohe algusest saadik rohelised, aga peale 2010 sündinud mitte?

9 kommentaari :

  1. Minul on ka nii, et kui juuksed natukenegi vihmavett saavad, on KOHE räpased ja tuleb pesema hakata!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eksole. Kas muutunud on a)juuksed b) vihm või c) muudab kvaliteeti allikas taevas vs tünn :) :)

      Kustuta
    2. Muutunud on vihm. Mu anatoomia õppejõud manitses meid tungivalt mitte käima palja peaga vihma käes, sest radioaktiivsus ka veel, lisaks muule saastale.

      Kustuta
  2. Aga kas sa kogusid seda vihmavett maal sauna räästast või linnas? Arvestades kraami, mis linnaõhus hõljub siis vihmaga koos alla sadades see ülearu puhas ilmselt pole...

    VastaKustuta
  3. Kuidas see väikeste laste mitterohelisus avaldub?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Need mu tuttavad lapsed, kes täna on suured vältisid kõrsi ( siis tuli Mc turule), jõulukuuse ja lillede ja putukate tapmist. Kohati oli teemaks lihasöömine, aga see polnud valdav. Mina, vana pioneer, sain sarjata voolava vee, kustutamata tule eest. Ja kui prügi sortimine moodi tuli, siis pidasime lahnguid, sest ma ei viitsi.
      Mu tänastel pisikestel sugulastel on suva

      Kustuta
    2. Kliimastreikivad noored on igatahes olemas. Ma ise tean ühte, tõsi küll, nullindatel sündinut.

      Kustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!