Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 5. august 2019

Imekreem silmadele*

Põhjustasin lennujaamas väiksemat sorti ummiku  ja kokkupõrke, kui jäin naelutatult vaatama üht ekraanil jooksvat reklaami.
Reklaamis oli vanemas eas proua. Nagu mina. Kes määris silmadele mingit kreemi ja järgmises kaadris oli juba opereeritud laugudega. Nagu E. Elsa, siis.
Illustreeriv tähendus illustreerivaks tähenduseks, aga no NII eksitavat reklaami ei tohiks küll näidata??!!
Kuna reklaam viitas sellele, et samas tax frees on kreem soodsalt müügil, otsustasin osta ja proovida. Aga. Kreem oli otsas.
Tellisin Amazonist. Veel enne, kui pakk minuni jõudis, saadeti mulle kiri, et neil on nii hea meel. Ja et kuna tellisin seda esimest korda, siis saadavad nad mulle ühe paki veel lisaks, tasuta.
Super!




Kreemi nimi on RemeScar medmetics for sagging eyelids.
Kreemi määrimine on terve teadus.
Kõigepealt tuleb apelsinivärvi teralist, koorimiskreemi meenutavat segu näppude vahel soojendada, kuniks see läbipaistvaks muutub
Siis määrida õigesti
Seejärel jahutada
Ja lõpks lasta rahus mõjuda.

Ma kahtlustan, et see on tehtud keeruliseks just seetõttu, et sa ei saaks hiljem ette heita, et ei mõju... aga kas te kasutasite õigesti?!

Konkreetselt mulle oli sel kreemil kuivatav mõju, mis on väga veider, kuna seni olin kasutanud eelkõige niisutavaid kreeme. A ju on sel siis kokkutõmbav toime, mõtlesin. Ja kuna sain teise tuubi tasuta, siis kasutasin 2 korda päevas ja, mis seal salata, määrisin ka näo teistele osadele..
Sellest ühest tuubist piisas mulle 6ks nädalaks. 

Ma kasutan ka teise tuubi lõpuni. See, mis mind huvitab on see, kui kaugele on võimalik mõju saada. Paljud seerumid, mida seni olen kasutanud, küll natuke noorendavad ja värskendavad, aga mingil hetkel, paraku, tuleb vanus vastu.  Looduse vastu ikkagi ei saa.
Aga natuke abiks ikka.

Ma olen juba ammu öelnud, et kreemide peamine mõju on silitamine.  Pole vahet, mida täpselt sa peale määrid. Efekt seisneb selles, et võtad kümneks minutiks aja maha ja teed endale pai :)


*Nb! Tegemist on täiesti tasumata reklaamiga. Loodetavasti annab google tootjatele varsti teada, et ma vajan järgmist tasuta pakki :) :)

12 kommentaari :

  1. Neil fotodel näen sarnaseid nooremapoolseid silmi. Kas peaks olema äratuntavalt enne ja pärast?! Guugeldasin selle imekreemi kohta kirjutet arvustusi ja saan aru, et see on silmakottide ja tumedate ringide kosmeetiliseks parandamiseks, mitte laugude tõstmiseks.AmasonUK on päris palju arvustusi.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah, neil on päris lai sortiment. See konkreetne kreem peaks olema üsna uus toode.

      Kustuta
  2. Pilte on raske võrrelda, tonaalsus on nii erinev: nii näen ma peamiselt, et esimene pilt on roosa, teine kuldne ja kolmas ehk kõige rohkem tavalist ihuvärvi, nagu ta päevavalguses paistab.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. ja ka valguse suund on erinev, varjud ja väljavalgustatud kohad on ise kohas.

      Kustuta
    2. Kle, nii neid pilte tehaksegi ;) :)

      Kustuta
    3. võimalik, aga pmst see ongi ainus, mida ma näen - "nii erinevalt on tehtud".

      Kustuta
  3. Ehheee, kuskilt laseb sinu ratsionaalsus ka läbi, oledki ikkagi inimene, nii lohutav teadmine:)

    VastaKustuta
  4. Guugel ütleb et see firma toodab kreeme veel igast värkide poolt ja vastu: lisaks ka kotid silmade all ja sinised silmaalused, mingi nägu kontuuriv kreem jne. Et pmst lükkab kõik sirgeks, kuhu peale määrid 🙂.
    Ilusat värvi silmad sul.

    VastaKustuta
  5. Soovitan otsida jutuubist näolihaste harjutusi, neist peaks abi olema, kui regulaarselt teha.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kusjuures, mu klassiõde on lausa selle valdkonna guru. Hea soovitus, halba ikka ei teee :)

      Kustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!