Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

teisipäev, 19. veebruar 2013

Jah, ma olen kuri

Mu kallis koostööpartner, ära kutsu mind oma kontorisse külla. Teie merevaade, kiiktoolid, akvaariumid, koroona ja lauajalgpall avaldavad küll muljet. Aga kui ma hiljem saan "eriti lõõgastunud" töötajatelt hooletult ja lohakalt tehtud töid, ja niimoodi järjest ja järjest ja järjest. Siis olen ma 7 korda kurjem, kui ma muidu oleks olnud.

Kulla ajakirjanik. Saa palun ükskord ometi aru, et kui kirjutad spetsiifilisel teemal artiklit, siis EI OLE OK, kui sa leiad vajaliku materjali wikipediast, lisad omapoolsed ja Perekoolist leitud müüdid ja "mina arvan". Sinul on linnuke kirjas, töö tehtud. Palka saad ilmselt ka. Aga inimesed, kelle töö suhtes sa reaalselt valetad võitlevad sinu poolt kokku keeratud sitaga veel mitu aastat.
Palun kontrolli fakte oma ala asjatundjatelt. Ära karda telefoni.
Jah, palju teadlased ei usalda ajakirjandust- pole aega vastata- vastavad liiga keeruliselt. Aga see ongi sinu töö. Suhelda ja vahendada.

2 kommentaari :

  1. Võib ka nii, et võtad kellegi blogist kirjutise, väänad selles meelevaldselt mõningaid seiku kuumema pealkirja saamise nimel, ja avaldad ilma algallikale viitamata oma nime all. Kui blogipostituses kritiseeritud firma ühendust võtab ja asub jama ümber lükkama (seda ajakirjaniku moonutatud osa siis eelkõige, mida blogi tegelikult sedasi ei esitanud), avaldad järgmise artikli, kus valeinfo avaldamise eest vabandamise asemel jätad mulje, et firma esindaja küll väidab midagi, kuid lugejal oleks põhjust suhtuda tema sõnadesse pigem skeptiliselt. Quatrième pouvoir missugune...

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!