Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

reede, 4. märts 2011

Eesti laul 2011, 3

Eilses ekspressis on ajakirjanik Ranne nördinud, et teismelised on saanud tänu liikuvamale pöidlale ebaõiglase konkurentsieelise vähemuse maitse upitamiseks (mul pole kahjuks aega hetkel linki otsida). 
Ehk siis, täpselt see, mis ma ütlesin. Eesti laul on keskealiste poolt monopoliseeritud üritus ning iga laul, mis ei vasta keskmise keskealise väljakujunenud maitsele on vale...(MOTT)

Keegi kommentaatoritest soovitas tõemeeli, et alla 18 aastastel tuleks Eesti laulul hääletamine ära keelata. Mu meelest väga õige:)
Euroopa vananeb koos meiega ja kus selle häbi ots, kui meid esindab nooruslik tilu-lilu. Ega see pole mingi lasteaiapidu. See on Tõsine Täiskasvanute Väärikas Eurovisioon:)

2 kommentaari :

  1. Aga äkki ongi olemas siin mingi vastuolu. Eurovisioon on ikkagi paljude riikide koostöös valmiv menukas meelelahutussaade. Ning küsimus ongi selles, kas me teame, kes on selle Euroopa saate auditoorium (peale orientatsiooniga inimeste muidugi)? Ja nagu Sa kusagil varasemalt oled kirjutanud: kas selle saate kodumaine tiim üldse teab, mida meie televaataja tahab? Sealt siis ka see hägustamine, et meil ei valita eurolaulu vaid eesti laulu (võõramaa keeles muidugi).

    VastaKustuta
  2. Kommentaariks uluvale hundile: esimene Eesti laul oli eestikeelne.

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!