Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

kolmapäev, 29. detsember 2010

Taani jõulumuinasjutt 2010

Sel aastal tulid jõulud teisiti . Christian "unustas" juba nädalajagu õhtuti sussi aknaluale panna, kuna datlid ja rosinad ajasid teda öökima. Aga homme on ju jõulud, äkki...
Christian ei julgenud mõtet edasi mõelda. Ta polnud hea laps. Nende lasteaia Frederik oli saanud uue i-padi, aga keegi ei hoolinud sellest. Kõik tahtsid sõbrad olla hoopis Vovaga, kelle vanaema elas Moskvas ja saatis pojapojale suure paki komme. Vova oli kade poiss ja nii pidid nad poistega tegema kambaka, Vovale peksa andma ning kommid konfiskeerima.
Suured ütlesid, et kommid on pahad. Teevad paksuks ning panevad hambad valutama. See oli vale. Nii Voval kui ka Ahmedil olid ilusad terved hambad ning paksud polnud nad ka. Ahmed oli lahkem kui Vova. Kui sa viisid talle krooni, siis jagas ta sinuga türgi-vanaema poolt saadetud maiustusi. Need polnud küll päris kommid. Aga keegi nende lasteaiast ei suutnud enam porgandeid närida.
Christian tegi silmad lahti. Köögist kostus hääli. Onu Sven Rootsist oli külas! Christian tormas kööki. Laual oli suur kauss kommidega.
Jõulud olid käes.

PS. Kas ma ei öelnud teile? Olge ettevaatlik sõnadega, sest need võivad täide minna....

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!