Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 20. september 2010

Mis sul viga on?!

Kukus oli hiljuti täiesti geniaalne Vox Populi teema- mis sul viga on? Mis saab olla veel parem koht virisemiseks, kui sinu isiklik anonüümne blogi...
Et mis mul viga on- aga palun.
Esiteks on mul kõriauguni ja rohkem ka veel koristamisest. Kes pagan tekitab mu tubades segadust, külvab tolmurulle ning määrib aknad? Ja miks ta seda teeb? Jah, teoreetiliselt võin ma appi petta oma lähedased või palgata koristaja, aga see ei muuda põhiküsimust- miks mina pean selle pärast muretsema?? Miks pean ma stressama teades, et kui mina ei tee ja ei muretse- siis ei tee seda keegi. Ei tule kusagilt head inglit (või ema), kes seda minu eest teeks..


Teiseks on mul riiete probleem. Juba viis aastat sooviksin ma osta mantlit. Kapuutsiga. Mitte musta ega halli. Sellist, mis istub üheaegselt nii rinnust kui ka vöökohast  (mitte rinnust VÕI vöökohast). Mille varrukad ei ulatuks 3 cm üle mu sõrmeotste. Okei, võib ka must või hall olla. Ei muuda fakti, et pole olemas.

Ja siis see kolmas asi. Kelleks saada. Kui pensionivanuse tõus sama hooga jätkub, siis tuleb mul veel tööd teha nii 30 aastat... aaahhhh!! Selle koha peal ajus, kus vanasti olid head ideed ja originaalsed mõtted ulub tuul. Ei, isegi mitte tuul. Tuul annaks lootust. Seal on vaakum. Tühjus. Ma ei tea, kelleks ma saada tahan ja mul puuduvad igasugused ideed. Ma tahaks elada raha- ja konkurentsivabas maailmas...

1 kommentaar :

  1. Oled vähe või palju maganud/joonud?

    Entroopia kasvab nagunii. Mida rohkem koristada, seda kiiremini välja paistab.
    Sina pead rätsepa juurde minema.
    Vahet pole, milline amet - peaasi on küsida võimalikult väikest palka, siis veab kasvõi surmani välja :)

    P.S. Sa meeldid mulle ka :)
    P.P.S. Ma tahan ka metsa elama

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!