Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

teisipäev, 16. mai 2023

Maikuu

Nii kiire kuu on, et ei ole jaksu kirjutada. Laenan Reeda formaati ja panen kirja vaid märksõnad.

Lõpetasime mälumänguhooaja. Seekord läks natuke kehvemini, kui eelmisel korral. Teemaks olid kuulamis/heliküsimused.

Mitu mitu head kolleegi said koondamise. ma olen siiani lohutamatult kurb. Aga elu läheb edasi. Me keegi pole asendamatud ja uutel juhtidel on õigus moodustada oma meeskond ja kõik need teised kenad sõnad.
Teiselt poolt on see maikuu toonud mu ellu väga palju uusi toredaid tutvusi. 

Lõpetasime laulukoori hooaja. Kui jaanuaris oli meil nimekirjas 43 inimest, siis viimasel koosviibimisel 6. Nad ütlevad, et ma olen pessimist, sest jaanuaris ma  täpselt seda ennustasin. Kas pessimism on realism? Või on need kaks erinevat asja?

Kohtusin oma uue ülemusega. Esimene kontakt oli üllatavalt positiivne. Eks näis, mis edasi saab.

Kurvastasin, et ma ei oska mitte midagi... ja seejärel avanes mulle kaks töövõimalust. Lugesin need kirjeldused läbi.. ja sain aru, et ma oskan väga väga väga palju. See oli üllatav ja väga hea tunne. Mis neist võimalustest saab, eks näis.  

Korraldasin ühe suure ürituse. Kirja pani end 64. Kohale tuli 52. 4 inimest helistas hommikul, et kahjuks ei saa, teised ei andnud märkugi. Tegelikult ju väga hea osavõtuprotsent? Igatahes läks kõik väga hästi. Ilm oli kui tellitud.

Istutasin muru :) eesti keeles siis seda, et ei julgenud enam seemneid külvata, kuna linnud söövad ära. Kasvatasin turbapatjadel taimedeks ja nüüd istutasin muru sisse. Mu eesmärk on see, et kui muru niidetakse, siis jääks ta roheliseks st et seal oleks piisavalt madalaid taimi, mis taluvad niidukit ja palju värvilisi õisi.
Eelmise aasta ökoterrorism kandis vilja, olid krookused ja on mairoosid. Loodetavasti õnnestub ka see projekt.

Nädala lõpus ootab üleelamiskoolitus. Kaks kätt taskus nädalavahetuseks metsa. Loodetavasti jään ellu, sest esmaspäeval kell 6 läheb lennuk...Messile, kus pean olema viks ja viisakas ja energiline...

Novot. Hakkad otsast kirjutama, ja  muudkui tuleb :) Üht väga head raamatut loen ka, aga sellest juba edaspidi.

4 kommentaari :

  1. appi, kas ellujäämiskoolituse kohta öeldakse nüüd üleelamiskoolitus? estoinglish vohab ka NKK-s nähtavasti.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. tegelikult mitte. Teoorias on kirjas, et tegemist on ellujäämisega ning üleelamine on nn kõnekeeles. Lihtsalt mulle endale tundus "ellu jäämine" liiga ekstreemne. See et ma "elan üle" ebamugava olukorra kõlab kuidagi turvalisemalt :)

      Kustuta
    2. lihtsalt ebamugava olukorra üleelamiseks pole koolitust vaja, see on tavaline elu. ma olen aru saanud, et seal õpitakse teeleheseemneid sööma jms värgi najal metsas ellu jääma.

      Kustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!