Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

kolmapäev, 26. august 2015

Kaeban meeste peale

Järgneb vihakõne.

Ma täiega pelgan meie maja viisakaid mehi. Sest see, et nad lasevad mul liftist esimesena väljuda tähendab, et minu lahti sikutada jääb kaks hirmrasket ust.

Ilusal nädalavahetuse päeval, kui olin kraamimisega ja toimetustega ühele poole saanud, jõuan õue. Ja näen, et mu auto on kahelt poolt aiaga blokeeritud, et nende aedade vahele ei pargitaks, kuna rõdude renoveerimisega on jõutud sinna lähedale. Kui siis veel selgus, et mu auto on täis tsemendipritsmeid. Olin MARUS.
Kus kuradi kohas oli info, et hakatakse tegema, viidagu autod ära. Fjodor, kes käis mu rõdu ümber tegemas, paistis küll kirjaoskaja olevat. Ja kui tõesti on valgest paberitükist kahju, siis auto omanike kindlaks tegemine pole keeruline.
Helista.
Tegin auto puhtaks ja vihastasin järgmiste meeste peale.

Kui auto tsemendiga ülevalamine pole just igapäevane tegevus, siis bensiinivõtmine peaks olema üsna normaalne. Autot küürides avastasin, et bensiiniluugi ümbrus on täiega nö ära kraabitud. Sõna " kraapimine" pole tegelikult õige, sest sügavaid jooni pole, aga ilmselgelt on näha, et midagi on sinna tihedalt vastu käinud.
Loogika? Mehed?

13 kommentaari :

  1. Ma saan su pahameelest aru... aga miks meeste? Arvad, et nais-töödejuhatajanna oleks parem olnud ja hoiatanud ja värk?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei olegi loogikat ja vastust. Lihtsalt:)

      Vabandan kõigi heade meeste ees ( ka mu oma)

      Kustuta
  2. Anger management! Muidugi naistohtri juures!:P
    Ma ei vihasta isegi oma naise peale, võõrastest rääkimata:D

    VastaKustuta
  3. Aga kuidas see kõik on seotud sellega, et sa oma auto oled tankides ära kribinud?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mehed, kes disainivad autosid on süüdi selles et panevad peale nii lahja värvi, et isegi bensiini võtta ei saa. Elementaarne igapäevane autoga seotud protsess kahjustab värvi. Asi on läbi mõtlemata.

      Kustuta
    2. See oli küll väga tore vastus :) Mul läks kohe tuju heaks :)
      Ja selle augu kaevasid na ka sinu jaoks!

      Kustuta
  4. No on vast seksistlik mõtlemine. "Mehed, kes disainivad autosid". "Mehed, kes korraldavad remonti". "Mehed, kes juhivad korteriühistut". Pmst sa oled eos leppinud sellega, et mehed juhivad kogu maailma. Nunuh.

    Bensiini võttes ei lähe ju mitte miski vastu luuki?

    (Mis küll tuletab meelde, et alles paar päeva tagasi kirusime sõbraga koos naisi. Kes ..., .... ja lisaks sellele veel ....!!!!!)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. kusjuures, selgub et läheb(vastu). Konkreetselt püstol ongi värvi hõõrunud. Ma ei oska seda täpsemalt kirjeldada. See poel isegi hõõrdunud, aga see koht on näha ja tuhm
      Ma ei mäleta et mu varasematel autodel on midagi sellist olnud ( Toyota, Hynday, Honda, Skoda), aga näe VW on õrnuke.

      Kustuta
    2. Mul ka VW... lähen teen talle õhtul pai! Ehk siis ei rikne nii kiiresti!

      Kustuta
  5. Vihakõne hoiatus oli ju lisatud:)

    VastaKustuta
  6. Vastused
    1. see oli küll äge!!!:)
      KUI mugavaks võib elu veel minna... Pm, kui keegi ära ei varastaks, siis saadad lihtsalt lapse välja jalutama ja ise saad muid vajalikke asju kodus teha..:)
      Koera seod ka käru külge:)

      Kustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!