Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

teisipäev, 23. märts 2010

üksi

nii nii nii nii paha on olla. Varsti juba ca kaks nädalat. Mul on düsbakterioos. Diagnoos on pärit telereklaamist. Sümptomid klapivad ja näivad tugevnevat neil päevadel, kui trenni peaks minema... Väga nõme olukord ja ma ei tea mida teha. Arsti juurde ju ei lähe, et sorry, mul kõhus keerab, kempsupaberit kulub liiga palju ja s... on allaminekuks liiga kerge:(
Kõige suurem segadus on mul jogurtiga. Mu (elu)tarkus ütleb, et jogurt on sellises olukorras paha paha. Samas see rohi, mille järgi ma endale haiguse sain, sisaldab peamiselt lacto-batsille. Et siis jogurt- ja või ei? Täna proovisin ja sain teada, et mul on õigus (nagu alati) ning jogurt ON sellises olukorras out.
Proovime siis tabletti. Ja jätkame juustusaia-keedumuna-kange tee dieeti.

Asi on eriti jama seetõttu, et selle nädala olen ma üksinda!!! Mul on hunnik plaane tehtud ja nüüd lendavad need kõik vastu taevast.
Ma ei tea- kas põhjuseks on (ilmselt)see, et ma pole elus kunagi saanud üksi elada- aga ma tõepoolest jumaldan üksinda kodus olemist. Jah, ma tean et umbes ülehomme käin ma nutuse näoga oma tühjades tubades ja igatsen lähedasi tagasi. Aga praegu ja täna.. ohhh...
Lapsena tähendas üksiolek, et sain proovida erinevaid riideid. Anda peegli ees intervjuusid paljudele ajakirjanikele ja tantsida, tantsida, tantsida:)
Tänaseks on unistused, ma ütleks õige pisut muutunud. Näiteks oli mul plaanis täna kõik toad ära koristada, sest nad püsivad nüüd nädal aega TÄIESTI korras!:) Öösiti koostasin endale menüüd toitudest, mida ma tahaksin üksi olles süüa: näiteks oli plaanis osta jupp keeduvorsti ja purk marineeritud paprikat. Pudel veini ära juua ja ingveriga tahaks suppi teha. No vot. Ja säh sulle.
Psühhiaatritel oleks siin muidugi õhtujagu tööd. Miks inimene unistab nii napakatest asjadest. Seda enam, et mitte keegi ei kontrolli ka nö tavaolukorras mu menüüd ja tegemisi. Oma muusikat võin ma kuulata iga päev. Ja see, et teleekraan on jagatud kaheks ja kolmas programm lindistab, on tavaline.
Aga ikkagi. Üksinda on see kõik kuidagi teisiti ja nii ahvatlev...

5 kommentaari :

  1. Mind aitab selles olukorras Jaffa. Jood ühe korraliku pudelitäie ära ja töötab :)
    A kummaline on, et see just siis kimbutama tuleb, kui omad plaanid tehtud või kuhugi minna vaja....
    Üksi kodus on lõppmõnus olla, tõepoolest....

    VastaKustuta
  2. Kuule, aga punnsuutäit viina ei ole proovinud?

    VastaKustuta
  3. Keefir peaks olema väidetavalt paremate bakteritega kui jogurt ja juust. Banaani võib ka proovida süüa. Püüa asja võtta kui kevadist paastu ja üksiolemist kasuta mõne kunsti- või käsitööprojekti jaoks ;)

    VastaKustuta
  4. http://www.rx.ee/ravimid-voi-medikamendid-i/1252-imodium.html
    soovitan soojalt.
    ise käitun tihti teemal "kui ei ole surmatõbi, siis saab ikka viinast abi", aga kolm kohustuslikku asja koduapteegis on ülalnimetatu, ibumetiin ja no-spa

    VastaKustuta
  5. ehhee... eesti rahvapärimus taas paari tarkuse võrra rikkam- viin ja jaffa:)
    Tänud nõuannete eest!

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!