Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

neljapäev, 28. jaanuar 2010

Laulumeem

Tavainimene pidas mind meeles ilusa lauluga, mida ma polnudki varem kuulnud. Väga hea! Eks proovin siis ka. 
 

1. Vasta all olevale kolmele küsimusele nii nagu heaks arvad. Mida põhjalikumalt, seda uhkem. Hea kui lingid jutuubi või kuhu tahes, et näidiseid kuulata saaks.
2. Anna 3-le kolmandas punktis nimetatud blogipidajale meemi “teatepulk” edasi ning teavita neid meemis osalemisest näiteks nende kommentaarilahtrisse. Või helistades kui numbrit tead. Või kolme lõdva tulbi, nukra naeratuse ja tordiga ka külla minnes.
3. Meemi saanud blogipidaja kopeerib reeglid ja lingitab talle meemiulatanud blogi ja annab tuld, nii et rägastikus tuli taga.

Küsimus 1: “Kui sa saaksid vabalt valida kõikide maailma muusikute ja ansamblite seast, siis kes võiks sinu pulmas esineda ja millist lugu sa nende esituses kindlasti kuulda tahaks (ei pea nende enda laul olema, võivad coveri teha)?
Küsimus 2: “Millist laulu sa iseenda matusel kuulda sooviks ja miks?”
Küsimus 3: “Leia kolm blogijat ja põhjendades muusikavalikut seosta neid mingisuguse ansambli, plaadi või lauluga ning ulata neile teatepulk edasi.”


Küsimus nr. 1
Pulmad, ohh... see kõik oli ju sada aastat tagasi iidsel aal, kui veel 100 inimest kutsuti ning selleks puhuks sigu tapeti...:)  Kui senine peaks lörri minema, siis kahju küll, mitte kunagi enam ei taha ma minna mehele. Ei viitsi. Aga pulmad mulle meeldivad ja kui ma saaksin vabalt valida ansambli, siis oleks see pääris keeruline. Pulmas peab ju saama tantsida, aga päris sülti ka ei taha. Äkki Tanel (minu sõber) Padar koos oma õega? Aga lauluks valisin suhkrumagusa üliromantilise Spanish Eyes, mis paneb mind alati õndsa näoga toas rumbat keerutama ...
Youtube pilte ma siia ei pane, sest 1. ei oska ja 2. kes neid lugusid ikka kuulata viitsib:)
Aga kui keegi ikkagi viitsib, siis palun lingid , Spanish Eyes ja Al Martino

Küsimus nr. 2.
Iseenda matustel on mul ilmselt sügavalt savi, milline muusika saateks tuleb. Aga millegipärast on mul kinnisidee ühe oma lähedase võimaliku kurva sündmuse korral (ptüi-ptüi-ptüi) kasutada A.Oidi Unustuste jõel.
Youtubest leidsin ainult Koit Toome esitatud versiooni. NB! Mu kallid lähedased. Palun seda versiooni KINDLASTI mitte kasutada. Sobib väga hästi instrumentaalvariant.

Kajale  sobiks tema viimatisi postitusi silmas pidades väga hästi  vana ilus laul Väljas on veebruar . Tegelikult otsisin ma laulu "See pärast jee-jee, meil pole varandust vaja..." jne. Aga kuna mulle ei tulnud pealkiri meelde, siis olgu Veebruar.

Ieskale otsisin midagi karust ja okkalist, aga ilusat. Pöördusin kõrvaltuppa ja mu lapse esimene top of mind oli  Linkin Parki Numb. Sobib päris hästi vist, popp ja noortepärane. Aga võib ka Nightwish või Lacuna Coil või Led Zeppelin..

Laborihiir  saab mult aga tervituseks hoopis ühe Edith Piafi laulu. Selge vihjega- pidage vastu, kahetseda pole midagi. Pigem vastupidi, mis ei tapa teeb tugevaks:)

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!