Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

neljapäev, 7. jaanuar 2010

2010 horoskoop

Appi, mu elu on nüüd läbi! Ma olen täiesti segaduses!!!
Pr. Paukson on veendunud, et 2010 on minu tähemärgil "....esikohal tööprobleemid. Osa kannatab koondamise all... või peate hoopis leppima töötu staatusega."
Ja pr.Penu on kindel, et " Sinu jaoks tõotab alanud aasta tulla positiivne. Ametialaselt paraneb sinu olukord võrreldes möödunud kuudega tunduvalt. Lisaks maandub Jupiter X majas, mis vajutab hea õnne pitseri kõigele, mis seotud sinu ametialase eluga...."

Kulla prouad, leppige ometi kokku. Nii ei saa ju rallit sõita...
(valin pr.Penu variandi tegelikult)

1 kommentaar :

  1. tegelikult, mis rallisse puutb, siis saab küll - erineval rajal. Ja miskipärast tuli igihaljas vaatemäng ja pr Ita Ever meelde , nimelt siis lõigu üks jupp: äkki käis inglise kallakuga autokoolis...

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!