Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 17. august 2020

Ilu ohver

ma olen selline tavaline eestlane, keskmiselt ebausklik. Ma usun, et noore kuu ajal on hea asju alustada ning vana kuu ajal tegeleda sellega, millest tahad lahti saada. Iga kuu alguses loen ma üle ka selle, mida Susan mulle lubab, et see siis järgmisel hetkel kohe unustada.

Mees sõitis ära, ja mina korraldasin endale ilu-nädalalõpu.

ma tahaks selliseid pükse ja
juukseid nagu sellel tšikil.
Ja sellist kaelaketti mille otsa saab
 riputada mobla, nagu oli
kõrvalpildil oleval modellil.
Esimene protseduur oli täitesüst. Kõik nii nagu alati. Valetan. Meil mõlemal olid maskid. Aga muidu Sama tegija, samad ained.. aga. Mingil arusaamatul põhjusel tekkis sel korral põletik. Mu nägu nägi välja kui ülesküntud uudismaa. Ma pean vist juuksuriaja tühistama, mõtlesin. Ma näen lihtsalt nii hirmus välja, et ehmatan inimesed ära. Hommikul otsustan, otsustasin. Öö otsa tohterdasin ja praavitasin.

Ja võtsin ette jalad. Ei. Ma ei lõiganud ziletiga sisse.
Ma tõmbasin ziletiga säärest laastu, nagu kooriks kurki. Veri lahmas, pisarad purskusid ja ma lihtsalt naersin ohjeldamatult. See ei ole võimalik, mõtlesin.
Viskasin käterätiku ligunema, otsisin üles kõik majas leiduvad plaastrid ning teipisin sääre. Teine jalg jäi ootama paremaid aegu, sest ma lihtsalt ei suutnud mõelda enam terariistadele.

Hommikul nägin ma juba üsna nitsevoo välja. Jalal olevad haavad küll leemendasid, aga veri oli hüübinud.  Näol oli paistetus tagasi tõmbunud. Paksult meiki ja .. lõpuks pole see ju kellegi asi. Mul võib olla mingi nahahaigus või akne või midagi. Kelle asi.

Juuksurini oli veel aega ja otsustasin käia väljas.
Peale ligi aasta kestnud sotsiaaleksperimenti " Ma olen daam" olen ma järgnev kolmveerandaasta kandnud ainult tosse ja saapaid, sest jalad olid täiega pekkis.


Mingi kõrgem võim ütles mulle, et just täna on see päev,  kui ma pean taas panema jalga sandaalid. Et nagu suvi on ja kuum.
Pole vaja olla Sherlock et ennustada,.. peale kahte tundi olid mu talla all mõnusad tumepunased villid. Ulgusin mõttes valust ja kirusin ennast...

Otsustasin, et lähen tunnike varem ja käin enne Kristiines Zaras. Ma ei julge internetist pükse osta, kuna 99,9%  pakutavatest ei istu mulle.
Hmhm. Ma ka tean nüüd, et Kristiines Zarat pole. Lonkasin oma tulitavate jalgadega mööda keskust ja tegin aega parajaks....Osta polnud midagi. Nagu alati.

Juuksuris läks kõik hästi. Liisi lõikas ja värvis superhästi nagu tavaliselt. Välja arvata apsakas, kui ta kogemata loputades mulle vett krae vahele lasi.
Õnneks puhas vesi. Soe aeg, kuivab.

Kodus otsisin Susani ennustuse üles:
Mars is in a fairly friendly position, but not when he picks a fight with Pluto, such as on August 13, plus or minus one day. Lie low and do not initiate any important actions...
Stay out of the line of fire on this day, August 13.


 No näed. Alati tuleb kuulata, mida targemad soovitavad. Olgu või horoskoop :)

8 kommentaari :

  1. Printsess aka Jaanika
    Ikka seesama lohakas-juuksed-lõikamata stiil.
    (postimees ei lase siia viimast pilti panna;)

    Teda on aegade algusest õpetatud juukseid lõikama,
    aga tema hoopis sünnitab üle-mõistuse suure poisi.

    Samas,
    see kõik on NII tema moodi, et juba vist klassika?

    Samas, küsimus
    naised, kes sünnitavad on ilu ohvrid?

    Ega Jaanika, tema pilt Postimehes on äge,
    ei ole sellest paljunemisest õnnelik.
    Probleeme on, ja juttu jätkub...

    VastaKustuta
  2. Selliseid pükse tahaks isegi!

    Muide, midagi veidi sarnast sain ma ükskord Universaaluniversumist - telliskivipunased ja trikotaažist ja säär oli jala siseküljel pikem kui välisküljel (sihilikult, mõlemal jalal ühtmoodi), aga samamoodi teatava värvliga ja laia säärega (ei viitsi vaatama minna, aga järsku isegi klošš-säärega). Elu mugavaimad püksid ja head näevad välja, ainult kaks miinust on: kastese rohu sees saavad sääreotsad kohe läbimärjaks ja sellele hiigellaiale sääreotsale mahub muidugi paras tonn vett sisse, pärast peab seda kõike kaasas vedama; ja kui süües midagi sülle lödistada, siis rasvaplekid jäävad väga nähtavad ja neid ei saa ükshaaval kraani all välja nühkida nagu mõnel muul riidel, vaid terve püksipaar tuleb siis üleni ära pesta.

    VastaKustuta
  3. Ma pole kunagi julgenud jalgu raseerida (peaks vist siia ikka lisama, et ei, ma ei ole King-Kong, kasutan muid vahendeid lihtsalt :)) justtäpselt selle tõttu, et kujutan ette, kuidas ma jalga nagu kurki koorin. On öeldud, et ah, ei ole võimalik, aga näe, sa tõestasid ikka ära, et mu fantaasia polegi üleliia lennukas :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. ausalt öeldes, oli see ka minu jaoks esimene kogemus st fileerimine.
      Ärge seda kodus proovige :)

      Kustuta
  4. Milliseid muid vahendeid? Ma ei suuda jälle kaasaegseid kasutada. Ostsin omale udupeene asja, sellise mitmeotstarbelise. Jalad olid kaks päeva rämedalt täpilised ja hellad, hea et ei pidanud kuskile minema seelikus. Näo piirkonnas pole siiani julgenud kasutada. Netis on küll juttu, et hiljem korduvalt kasutades läheb paremaks, aga mul ei lähe lihtsalt see esimene kogemus meelest :( Kallis aparaat vedeleb kapis ja ikka raseerin vanamoeliselt.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. ma kasutan ziletti, esimene kogemus oli ebaõnnestumine :) epilaatorid mulle samuti ei sobi, samal põhjusel.
      ja üleüldse on lihtsam kanda pikki seelikuid. Varsti on nagunii sügis :)

      Kustuta
    2. mu tavaline lahendus on samuti pikad seelikud, aga epilaator läheb vahel harva ikkagi käiku, sest nahka ärritab raseerimine ka (ja on mõnevõrra täpiline ja siit-sealt verine), aga kitkumisest on kauemaks tolku.

      Kustuta
    3. Aga seekord siis? Ma sain aru, et oli ka ju źilett? Mul on pikad juhtmed :D

      Kustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!