Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 23. juuli 2012

humanitaariast on vähe kasu?

kuulan praegu raadiost, kuidas eesti rahvas manab muidusööjatest kulturnikuid. Ülikoolid peavad lõpetama asjatute ja ebaefektiivsete erialade õpetamise. Kiiresti tuleb korraldada, et noored, täiesti lollid, ei läheks õppima absoluutset mõttetut juurat ja majandust- meil on neid niigi ja rohkem veel. Ja kunsti ja kultuuri, kes teatavasti on muidusööjad...

kust need eeskujud siis tulevad? miks noored ei õpi rahva poolt palavalt armastatud insenerierialadel?

Võtsin huvi pärast ette tänase delfi.ee lehe ja vaatame siis, kes on meie rahva arvamusliidrid.

Sportlasi ei viitsinud otsida. Ja Publik tähed- Karola Madis, Mihkel Raud, Timmer, Fokin, Klas, Pohla ja Toots pole minu teada keegi inseneriharidusega.
Mikko, Kaalep ajakirjanikud; Evelin Ilves meedik; Tiina Jõgeda, Urmas Sutrop filoloogid, Anders Härm ja Priit Pärn- oo õudust lausa kunstnikud, Urmas Dresen ajaloolane ja Rein Pakk filmirezissöör. Riina Hein, Ligi ja Karola Hindriks on paljupõlatud majandusharidusega. Randpere, Jevgeni Kristafovitš, Urmas Kaju ja Reinsalu juristid,

Nukra humanitaarse ja noortele täiesti vale ning täiesti kallutatud pildile eesti eliidist, lisavad kaalu vaid tänase päeva 5 tähte.
Martinson õppis matemaatikat ja It-d, Neivelt on õppinud ehitust ja pangandust.
Viktor Siilats ja Ansip- keemikud ning Andrei Lobov tööstusautomaatik.

Mnjah. Õppige reaalaineid.

2 kommentaari :

  1. Rahva arvamust on vast kujundanud mõnede "kulturnikute" valjuhälne soov toetatud saada ja sellele kohe järgnev arrogantne suhtumine kõikidesse selle toetuse saamisega seotud kohustusse.
    No paraku lausa tipptasemel, kui meenutada hiljutist kunstiakadeemia lugu ja ERM-i saagat.
    Paneme sinna juurde veel ERMES ja KUMU-ga seotud sihtasutused ja sealt läbikäivad hiigeltasud...
    Ja töömehe kare käsi hakkabki rusikasse tõmbuma.
    Klassivaenlase kuvand on valmis

    VastaKustuta
  2. Hmm, justkui oleks teemasse see kadunud töökohtade artikkel:

    "Kõige enam töökohti on kadunud ehituse, töötleva tööstuse, kinnisvaraalase tegevuse, hulgi-ja jaekaubanduse sektoritest.

    Ainuke sektor, milles on töökohti märkimisväärselt (ligi 10 protsenti) juurde tulnud, on info ja side sektor, töökohti on juurde tulnud ka avaliku halduse ning halduse ja abitegevuste valdkondades."

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!