Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 21. detsember 2009

Positiivselt 2010-st

Globaalses mõttes oli 2009 ilmselt paljudele üsna kehv aasta. Siiski 2 asja, mille üle olen väga rõõmus ja mida juba väga ootan.
1. Digiretsepti tulek. Rahaline võit pole just väga suur ca 2x 15 kr (parkimine) + 25 kr (retsepti väljakirjutamise tasu võikuidaiganessedanimetatakse) aastas, Aga kogu see aegade passitamine, kohale sõitmine, sularaha hankimine.. ehh.. Elagu digiretseptid!
2. Autosõidueksamite karmistamine. Ma usun, et need, kel eksamid ja lubade tegemine ees-käsil väga rõõmsad pole, aga uskuge, see vaev tasub ära. Teil endil ja teie kaasliiklejatel on tulevikus (loodetavasti) kergem .

1 kommentaar :

  1. vat esimese kohta ei oska miskit tarka kosta, siin perifeerias on kaks apteeki ja perearst veel retsepti printimiseks kulunud tahma sisse ei kasseeri, kuid teise punktiga kahel käel nõus. See ei ole normaalne , mis toimub, mu meelest on eeslid ka intelligentsemad tegelased ilma autokoolita kui mingi hulk kodanikke tallinn-tartu maanteel. Iga kord kui kodus (peale selle tee läbimist), selline tunne, et jälle loto peavõit võidetud ja elus. Aga kas just peab sunniviisiliselt sellist ekstreemsporti harrastama?! Rahumeelse inimesena võiks olla eredaimad hetked näiteks raamatukogust laenutatud raamatuga vanni ronides...

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!