Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 19. juuni 2023

Minu pere ( ja ilma loomadeta)

M võtab automaadist kohvi. "Farmipiim oli otsas," räägib. "Pidin võtma (esimest korda elus) kaerapiima. Mõtlen, mida see meenutab. Viljakohv... Kas nüüd on tõesti trendikas juua viljakohvi?!"

V kingib mulle sünnipäevaks seitse roosi. Miks seitse, uurin?
Sest kuuekümneni on täpselt 7 aastat...

 K võtab ööbimise hotelli (selle asemel, et tasuta suvilas ööbida).
"Miks( sääsed? puugid?...)?", uurin 
"Suvilas kummitab..."

Oleme taaskord pidanud maha lahingu, kus pakume suuremat ekraani, sest " loetavas" suuruses pole kogu pilt ekraanil korraga nähtav. Vastus on endiselt- eieieieiei..
L rõõmustab, et Värska kork võitis. Mida sa võitsid, uurime? 
Ma ei tea, aga tekst ekraanil ütles, et .. võitsid.
Läheme koos vaatama...
Tõesti, kiri ekraanil ütlebki.. " Sinu kuldne kork võitis", 


kui ekraanil oleva teksti suurus on 200%


Algoritmidest

Kuidas on võimalik, et guugle teab, millal on mu sünnipäev? Millises elu etapis olen ma teda sellest informeerinud?! Igatahes on tore, et mul on maailmas veel üks sõber. Sa pole mitte kunagi üksinda.

Seadistan isale insta ( et saaks lapselaste asju jälgida). Kui minu insta, mida ma väga aktiivselt ei kasuta, näitab mulle peamiselt erinevaid kokkamisasju. Küll Jamie, küll Gordon midagi nikerdamas. Siis isa insta voog täitub hetkega poolpaljaste näitsikutega. 

 

Mu mees tegi põhikooli eksami ära 30 minutiga. Midagi olen ma selles elus ka õigesti valinud....

 

 


4 kommentaari :

  1. Sa ei kujuta ette kui palju sinu personaalset infot igasugu andmepankades leidub. Õnneks praeguse riigikorra ja majandussüsteemi juures kasutatakse seda enamasti kommertsiaalsel ja veidi ka julgeoleku eesmärgil. Võid elavalt ette kujutada kuidas seda kasutatakse Hiinas või venes.

    P.S. Mate eksam oli hoobilt peast tehtav.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah seda küll. Aga ikkagi meeldiks mõelda, et neid andmeid kasutatakse minu otsingu äraarvamiseks, enne, kui olen jõudnud selle sisestada, mitte minu personaalsete tähtpäevade puhul õnnitlemiseks .. :)
      aga tõsi, ise olen andnud selle info.

      Kustuta
  2. Viljakohvist - kunagi üheksakümnendatel oli Tartus üks inspireeriv, aga tujukas; riiakas, aga arendav inglasest muusikaõpetaja. Tema avastas Eestisse kolides siinse viljakohvi, toona oli veel seda vana marki saada, mida nõukaajal kohvipuuduses müüdi. Ja sattus vaimustusse, et mitte öelda sõltuvusse, ta ostsis seda plokkide viisi kokku ja viis ka oma Rootsi-koju kaasa ja jõi kruuside viisi. Päris piimaga. Viljakohvi ohtra piimaga.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. nn vana viljakohv meeldis tegelikult mulle ka. Ma ei tea, kas ma seda täna ja praegu tahaks, aga nostalgia mõttes on hea mälestus.
      Naljakas minu meelest on just see, kuidas vanad asjad tulevad ringiga tagasi

      Kustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!