Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

neljapäev, 27. jaanuar 2022

Tükid ja hammustused

Nädalajagu tagasi ajasin kodustaadionile sisse suusaraja. Vahepeal sadas ja tuiskas. Ajasin uue. Suustasin seal uhkes üksinduses ja kurvastasin ning imestasin, et miks küll tänapäeva koolilapsed ei suusata. Ja näedsa! Esmaspäeval tulid eesti kooli lapsed suusad näpus ja hakkasid minu tehtud rajal sõitma!
#pioneer #rajaleidja # trendmaker
Näis, millal vene kooli lapsed murduvad :)


Üks päev oli koridori üles pandud silt, et seoses remondiga ei tohi sel päeval kell 9-17 kanalisatsiooni kasutada. Elevil elanikud asusid kohe muidugi silti asjakohaste kommentaaridega täiendama.  
Aga prioriteedid said selgeks. 
Kui ma seni arvasin, et ülim luksus ja inimõigus on soe voolav vesi, siis nüüd kogesin, et selleks on kanalisatsioon.
Mnjah. Mina olen moraalselt  sõjaks valmis... :)


Otsustasin, et olen tervislikum. Eelmisel päeval puhastasin ja pakkisin valmis porgandid, võtsin sõidule kaasa need ja õunad ja mingid väherasvased läätsekrõpsud. Olin väga uhke enda üle. 
Ja siis oli vaja vetsu minna, möödusin kohvikust ning... pea ütles, sul ei ole kõht tühi. Aga keha väitis, sa vajad midagi head. Ja enne kui ma aru sain, istusin ja kühvedasin sisse pannkooke moosiga ning jõin peale piparmündikakaod. 
Tundub, et jalgade treenimise asemel tuleb hoopis aju tugevdada.

Kas te  kõik juba mängite seda sõnamängu?  Appi, kui sõltuvusttekitav.. Kui ma siiani uskusin, et oskan natuke inglise keelt, siis seda mängides on pea tühi. Sulle ei tule meelde mitte ükski 5 täheline sõna. 
Keegi võiks selle eestikeelsena teha. Ma ainult mängiks :)


11 kommentaari :

  1. Juba tehtud: Sõnur. https://mountwoolgames.itch.io/ekss?fbclid=IwAR1SiXU87gPxATicBUzeuW2iseJMeXo81qr4_FL1-3Fk8LwhRXB9h1C2mvw (Password on dogpark)

    VastaKustuta
  2. Mismõttes võiks teha?
    https://sonuk.subscribe.ee/

    Aga see on korra päevas.

    Ma olen tohutult palju inglisekeelset scrabblet mänginud, enamasti telefonis. "Loe peast üles kõik inglisekeelsed kolmetähelised sõnad, mis sisaldavad J tähte!" - "kohe!!!". Aga enam ei mäleta :)

    VastaKustuta
  3. Mu tööandjal on kindlasti hea meel :)

    VastaKustuta
  4. No see võtab su ajast minuti? :)

    Siis on veel Absurdle :)
    https://qntm.org/files/wordle

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kusjuures see on päriselt hea. Mäng aktiivselt mängib sulle vastu ja proovib sõna raskemaks teha :) Ma sain just ühe korra tehtud, aga kaks esimest tuli alla anda.

      Kustuta
    2. ma olen ilmselgelt jonnakam, isegi kui arvamiseks kulub 8 korda, punnitan edasi (rekord on 5ga).

      Kustuta
    3. (isiklik rekord mõistagi.)

      Kustuta
  5. Eile märkasin meie auulis kella 22 paiku suuskadel ringi tuiskamas noormeest. Juuksed lehvisid ja kindaid käes polnud, nägu naerul. Kahtlustasin, et see on meie küla vahetusõpilane, aga suhtlema ei hakanud. Te oleks pidanud nägema, milline entusiasm ja rõõm! Tegi tuju heaks ja ma loodan, et ta ei kukkunud. Kõnniteed olid üsna jäised ja ta kihutas mööda neid

    VastaKustuta
  6. Mul on lapsepõlvest ristsõnade keerulisusega seotud trauma või mingitsorti verbaalne puue, sõnamängud pole minu ala. Küll meeldib numbrimärkidega jageleda. Sudokut üritan peast teha ... et põnevam oleks.

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!