Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 6. märts 2017

reaalsus

joome poole vähem ?
juubelilainetel Hennessy maksab Selveris 33, Maksimarketis 29 ja Lätis 17 eurot. Viin on Eestis 10 ja Lätis  5 eurot

Mis kell lõppeb tööpäev?
Arvuti kell on praegu 9.07, mobiilil 9.11 ja seinakell 9.13

Ma hakkan ikka vanaks jääma
Ei lugenud aastaid muusikakriitikat.
Või, kui siis just eesmärgil, et kõik on ju vastupidi. EL kontserdil nägin koridoris Birgitit, kellelt keegi tuttav küsis- kelle poolt oled? no.. vastas Birgit, ma pean ju ikka olema Liisi poolt. See ütleb kõik. Objektiivsust pole, kõik on kõigiga seotud ja
isiklikud suhted mõjutavad ka arvustusi.

ja nüüd on EPL ilmunud Veiko Märka! Vaimukas, andekas. Ja mis on ajakirjaniku puhul kõige olulisem. Ta väljendab minu maitset ja seisukohti :)
Nii tore.

7 kommentaari :

  1. Mida tähendab "on ilmunud Veiko Märka"?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kaur, Me oleme sel teemal rääkinud. Sina loed mu mõtteid ja mina ei kirjuta täislausetega :)

      nagu tõsiselt:
      "on ilmunud minu lugemisel olevate päevalehtede kirjutavate autorite hulka, keda ma nüüd ühel päeval tähele panin ja enda jaoks avastasin ning nüüd juba teadlikult ja järjepidevalt loen ning naudin "

      Kustuta
    2. Ookei. Ma käisin suisa EPL-ist kontrollimas, et ehk on ta hakanud sinna kirjutama, aga internet arvab, et ei ole. Ta oli ju Areenis / Ekspressis? Ja haluurana mõnikord Sirbis?

      Kustuta
    3. need konkreetsed jutud, mida ma silmas pean on pärit Päevalehe laupäevasest lehest. Nii et ei oska kommenteerida. Kui haltuura, siis hea haltuura.

      Kustuta
    4. A, ja, ma ei kasutanud haltuurat hinnanguna.

      Ilmselt siis ei lase EPL kogu oma sisu netti, isegi mitte otsingusse.

      Kustuta
  2. Märka "Minu 1986..." oled lugenud? Kuigi ta on mõned aastad minust noorem, oli mul ikkagi tore nostalgitsedes lugeda meeste tegevustele ja mõtetele orienteeritud nõukogude noore tegemistest karmidel kaheksakümnendatel.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. ei ole, aga tänan soovitamast. Panen lugemislisti.

      Kustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!