Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

neljapäev, 10. november 2016

21. sajand

Kolmene jõnglane teatab külas.
Tahan pilti teha.

jaa.. on võõrustaja abivalmis, ma otsin sulle kohe pliiatsi ja paberi.

Hmm, tõlgib lapse ema. Ta tahab telefoni saada.

2 kommentaari :

  1. Jaa. Me just leidsime, et moodsate lasteaia-laste smalltalk käib ümber kahe teema: Minecraft ja Pokemonid. Need on sellised neutraalsed teemad, milles kõik võivad kaasa rääkida ja mille ümber võib lõputult jaurata ilma kedagi solvamata või teravaks minemata. Et kui laps satub võõrasse seltskonda või tekib omade seas piinlik vaikus, siis need kaks aitavad alati hädast välja.

    VastaKustuta
  2. Mina leidsin sellise BitCoin'ide Eurodeks vahetamise skeemi:

    https://octopocket.com/en/site/index

    Taust on kirjeldatud

    https://telegram.org/blog/botprize1

    ja Telegram.org ajalugu on kirjeldatud

    http://mashable.com/2015/05/18/russias-mark-zuckerberg-pavel-durov/

    Kui eestlastel kõlbab kasutada PayPal'i, Amazoni ja hiinast asju tellida, siis võib ka külapoest kommi ostmiseks telegram.org teenuseid kasutada.
    21. sajand ju.

    Tunnistan, et ma leidsin selle teenuse umbes 10min enne praeguse teksti kirjutamist, seega ma ei tea, kas see toimib, aga telegram.org'i olen kaua kasutanud. Too on päris mõnus, eriti selle Google Crhome rakendus, mille leiab telegram.org rakenduste lingi alt. Kui päriselt midagi privaatsena soovite hoida, siis muidugi tuleb ise oma võtmetega asi ära krüptida ja selleks olen ka oma enda krüptotarkvara kirjutanud

    https://github.com/martinvahi/mmmv_devel_tools/tree/master/src/mmmv_devel_tools/mmmv_crypt_t1

    kuid minu enda krüptotarkvara on kasutatav vaid tehnilise taustaga inimestele. Tavainimestele oskangi soovitada vaid telegram.org'i, kusjuures oma kodustega suhtlemisel olen krüptimata e-postitsi suhtlemiselt üle läinud telegram.org peale ja seda peamiselt põhjusel, et e-posti korral on vaja alati kontrollida, et kas e-postiprogramm saadab kirja ära krüptitult
    või mitte-krüptitult ja mu Ema ei tulnud sellise järjepidevusega toime. Tal on mõtted ja emotsioonid käsitletaval teemal ja tal ei tule enne saatmisnupule vajutamist pähegi mingit krüptoteemat kontrollima hakata, a la et kas kiri saadetakse krüptitult või avatekstina, mistõttu telegram.org on temasugustega suhtlemisel parim kompromisslahendus, millest ma 2016_11 seisuga teadlik olen.

    Tänan lugemast :-)

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!