Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 19. jaanuar 2015

Elutarkus

Kui midagi ajab sind täiega närvi, siis mõtle, kas see oleks sama oluline ka aasta hiljem.
Kui pole, siis lase sel lihtsalt minna.

1 kommentaar :

  1. heldeke, kui mind ajab parajasti miski närvi, siis on mul tunne, et nüüd on aastateks Kõik Halvasti ja mitte kunagi ei lähe enam heaks. mitte üheks aastaks, vaid terveks eluks. nii et sellisel hetkel mind sellised küsimised ei aitaks.
    Läheb nt ühel esinemisel üks detail veidi nihu ja kohe on tunne, et nüüd ei saa enam mitte kunagi mitte kellelegi otsa vaadata, sest seda, et Ma Rikkusin Kõik Ära, ei kustuta enam miski.

    (see on üks näide sellest, kuidas igavusehormoone oleks rohkem vaja - siis tuleks paremini meelde, et iga suvaline vahejuhtum ei ole maailma kõige tähtsam ja igikestva mõjuga.)

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!