Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

neljapäev, 19. detsember 2013

Telefonimäng

Ema helistab.
- Ma tahan oma kolleegile kinkida jõuluks ühe raamatu, väga kiidetakse. Alles ilmus. Meil siin on otsas, kas sa saaksid Tallinnast vaadata?
- Ikka saan, mis raamat see on?
- Mingi vene autor oli, täpselt ei mäleta. Surov, vist. Aga ma meie raamatukaupluses küsisin ja müüja sai kohe aru, mida ma tahan.
- Ahah. Ma kardan, et seda on siiski pisut vähe. Mis selle raamatu pealkiri oli?
- Ma pealkirja ei mäleta, Aga kindlasti ei olnud see ilukirjandus. Mingi populaarteadus.
- ajalugu? sport? elulood? mingid retseptid....? ( üritan peast läbi lasta viimati ilmunud uudiskirjandust)

Ema mõtleb natuke.
- ma teemat ka ei mäleta. Aga mulle tuli autori nimi meelde! See oli Andrei Surovski!  Kindlasti oli. Just. Oli jah Andrei Surovski.
-Ema??!! Äkki see oli Aleksei Turovski?!
- No just. Mis mina siis ütlesin?!

2 kommentaari :

  1. :-) ma yritasin mõned kuud tagasi samal moel "Eruuvi" tuvastada. Autorit ei mäletanud, pealkirjast vaid paari tähte...
    Aga Turovski läks jah nagu soe sai, ma ikka loodan,et minu eksemplar ka lõpuks Eesti v Taani Posti ladudest yles leitakse.

    VastaKustuta
  2. muhhahhaaaaaa :)
    aga näe, raamat sai siiski tuvastatud :D

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!