Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 30. september 2013

4 äriideed

1. igasugu elektroonilised seadmed, nagu digiboks ja läpakas mu süles, lähevad tuliseks. Vaja oleks sellist kena alust, mis oleks süles mugav, jahutaks seadet altpoolt ning riiulil samuti ilus vaadata.

2. needsamad elektroonilised seadmed vajavad häirivalt sageli laadimist.  Ma olen kuulnud, et tehnoloogia, kus kehaenergia annab pouerit ka seadmele, on täiesti olemas. Aga mille taga, et massideni jõuaks? Või et saaks laadida läbi wifi?

3. nutikad ja tahvlid on liiga suured, et panna taskusse. Käekotist ei saa neid kätte. Ümbrised on loodud, aga koos selle ümbrisega pead neid ikkagi hoidma näpuvahel. Vaja oleks sellist hoidikut, mis oleks mugav kas kaelas või vöö küljes või kuskil. Ja mis samas hoiaks ka telefoni kasutusmugavuse alles.

4. Varsti on talv. On olemas udupeened kaabitsad jää kraapimiseks. Aga vaja oleks midagi, millega maha lükata 30 cm paksune lumi. Olemasolevad harjad on liiga nõrgukesed. Peaks olema labidalaadne, mis ei riku auto värvi.

tehtagu palun ja antagu lahkesti teada, kui olemas.

3 kommentaari :

  1. Esimene läpaka jahutusalus, mis kohe ette jäi kui Google lahti lõin https://pood.elion.ee/productInfo/54/targus-sulearvuti-jahutusalus/AWE55EU aga palun. Neid on igat värvi, sorti, hinnaga jne. Valid vaid ja osta ära.

    Nutika jaoks võta üks Eesti ettevõtte angerjanahast ilus kott http://www.4steps.ee/ . Võta sealt lehelt meestele alajaotusest eriti lahe randmekott. Või noh, Hiinast võid mida iganes tellida.

    Ja kõige lõpuks on selline eriti kõvade harjastega puust lumekaabits, mis väga mugavalt 30cm lund ka maha lükkab. Kasutan aastaid ja kiidan. Leidub ehitustarvete ja autokaupade poest.

    VastaKustuta
  2. :)
    sa lahendad probleeme liiga kiiresti:)

    need on ok, aga mitte vau lahendused. Tahaks midagi muud, ise ka täpset ei tea millist ja mida...

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!