Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

neljapäev, 7. oktoober 2010

Läti tuleb ära võtta

Stefani üleskutse muutis mind eile äraütlemata kurvaks. Aga ma ei viitsi enam taaskord kirjutada emotsionaalset postitust teemal, et
kuidas nad küll aru ei saa. Omamaine tootmine on julgeolekupoliitiliselt oluline ning kui tahame luksust, et meie nutikad ettevõtjad saaksid äri ajada Eestis, siis tuleb paratamatult peale maksta selle privileegi eest, Eesti on nii väike-väike, et mastaabiefekti ei teki kunagi.
Selle asemel, et üles kutsuda närutama võiks suunata oma energia võimaluste otsimisele, kuidas me rikkamaks muutuksime, et meie sissetulekud võimaldaksid protektsionismi kinni maksta.

Ja mulon pakkuda üks päris hea lahendus. See pole võluvõti odavamate kaupadeni, aga alustuseks pikk samm edasi. Kuna lõunanaabrid on praegu nõrgestatud, siis tuleks kiiresti Läti ja Leedu vallutada. Kuperjanovi poistele päris hea näpuharjutus. Riigikeelteks kehtestatakse eesti ja inglise keel. Ning meie turg on kohe ca 10 korda suurem! Hiljem vallutame veel Poola ja Venemaa ka ära.
Eesti vabrikutes seisvad maailma väiksemad võimalikud masinad, mis täna tootsid aastase koguse kolme päevaga, saavad nüüd ligi kuu aega töötada. Kuna riigikeel on inglise, siis kaovad kulud instruktsioonide-reklaamide-pakendite tõlkimisele ning milline turg meil avaneb inglisekeelestes maades...!

Eelistage ikka kodumaist, eks.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!