Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

teisipäev, 28. november 2023

Sandra saab tööd

Kunagi nägin kinos "Sandra saab tööd" treilerit, tundus huvitav. Film jõudis kinodesse, aga kuna tagasiside ja arvustused olid hävitavad, siis jäi vaatamata.

Nüüd oli telekas. Ja väga hea film. Kindlasti oleks saanud norida nt peategelasega oli pisut üle pingutatud. Eristuvad, erilised, teistsugused, mittesobivad inimesed on oluliselt tavalisemad. 
Aga muus osas. Ma pole ammu nii kurba ja haaravat filmi näinud. Ilmselt pandi mööda sellega, et film liigitati komöödiaks. Nalja oli ka, aga see polnud peamine. Kui nukker on see, et meil on olemas inimesed, igaüks oma tugevustega ja me lihtsalt ei saa/oska/taha neid kasutada. 


Ma olen oluliselt lihtsam inimene, kui mulle meeldiks mõelda :) mulle hullult meeldivad nt. Lucy Worsley ja  Hannah Fry tüüpi puust ja punaseks selgitused maailma asjade osas.  ERR-i portaalis on ka selliseid klipikesi, aga ilmselgelt liiga vähe.
Kui keegi otsib rakendust ja turunisši, siis palun- tehtagu :) Eesti saladused on täiesti katmata.

Ja siis hakkasin mõtlema, et kui me leiame tuhandeid aastaid vanu konte ja luid. Huvitav, kas minnakse siis nende järeltulijatele ütlema, et hei- me leidsime su esi-esi-esi-esi..vanema? Või poleks see eetiline? Teadus tegelikult võimaldaks
Mina oleksin küll rõõmus.

Ja palun vabandust, et ma huvitavaid asju ei kirjuta. Ükskord. 

3 kommentaari :

  1. Kinos see mulle erilist muljet ei jätnud (võisidki olla valed ootused), aga nüüd ühe silmaga lugemise kõrvale telerist vaadates tabasin end mõtlemast, et täitsa geniaalne asi! Veidi oleks jah Sandral vinti vähemaks keeranud, liiga robot, aga ju siis oli nii tarvis :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. jah, mõned asjad vajavad lihtsalt õiget aega ja kohta :)

      Kustuta
  2. Kirjutad, kirjutad! Hannah ja Lucy on vastupandamatud! Aitäh!

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!