Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 13. juuni 2022

Eluring


 Kass tegi järjekodset uinakut. Sai aru, et ma vaatan teda. Avas ühe silma, loivas lähemale ja togis seni peaga, kuni teda silitama hakkasin.

Ja mind tabas valgustus. 

Naine on järgmises elus kass, et saaks end välja magada ja kogu maailma hellitused. Seejärel sünnib mehena. Siis metslooma/linnuna, et kogeda maksimaalset vabadust ja ohte. Siis on aeg olla koduloom või koer, et hakata harjutama rutiini, kuulekust ja vastupidavust. Ning siis sünnib taas naisena. 

Ja on naisi, kes saavadki elu ajal kogu maailma helluse ja une. On Smelly Cat. On mehi, kes teevad füüsiliselt väga rasket tööd ja kasvatavad üksikisana üles kolm beebit. On metsaelukad, kes veedavad elu puuris või tsirkuses. On ühepäevaliblikas ja 100 aastane kilpkonn. On koeri, kes on lühikeses ketis ja eesleid, kes murduvad raskuse all. On naisi, kes Jeanne d Arcina lendavad kosmosesse...

St  🐱🐱 on rivi alguses. Järjest keerulisemaks läheb ja elukaar lõppeb naisena. Kes on pragmaatiline, küps ja efektiivne.

Väga loogiline, eks ? :)


Üks pakiline küsimus veel. Ma ostsin enda meelest lavendli. Vähemalt oli nii sildil kirjas. Aga see ju pole ? Igatahes ta ei lõhna.. mulle meenutab pigem ohakat.




8 kommentaari :

  1. Neid võib olla äkki erinevaid. Mul ema kasvatab ikka seda klassikalist, sellist kroonlehte pole nagu märganud ja lõhnab nagu päris.

    VastaKustuta
  2. Mu ema kasvatab ka lavendlit, see tõesti teistsugune. Lõhnab väga rõvedalt (ma ei talu lavendlilõhna)

    VastaKustuta
  3. Prantsuse lavendel. Vaata, kas ta sildil pole kirjas, et toiduks ei kõlba kasutada. Mul on meeles, et kui mõne aasta eest Soomest ostsin, siis oli sellel silt juures, et toiduks mitte kasutada.

    VastaKustuta
  4. Prantsuse lavendel jah. Botaaniliselt teine liik, kui tähklavendlil, sellepärast ka teistsugused õied.

    VastaKustuta
  5. Rootsi keeles on selle taime nimi liblikalavendel.

    VastaKustuta
  6. Mis neil, kes kodutu kassina sünnivad?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Need on ilmselgelt olnud miljonärinaised või printsessid

      Kustuta
  7. luv ju tu te muun änd bäkk

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!