Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 24. juuni 2019

Uus pereliige

Hea uudis on see, et ei pea meest välja vahetama:)
kulus vaid kolm aastat, ja mu mees nõustus laskma meie koju peresõbra. No okei, tegelikult oli see mu sünnipäevakingitus mulle endale. Aga mees valis ja ostis ja tassis koju.

Tulin reisilt ja toad säravad puhtusest. "No, kuna tulevikus laseme põrandad vaid kergelt üle ja korralikult enam ei korista, siis tegin selle viimase korra põhjalikult", õelutseb mees.
Pakime looma pakendist lahti ja sel hetkel saab "minu kapriisist" mehe mänguasi (mehed mehed mehed...:))

Ta on vaikne ja mahub igale poole alla.
Tore on see, et kui näiteks Elektroluxi mu kass kardab ja põgeneb hirmunult teise tuppa voodi alla või kapi otsa, siis Koboldisse suhtub kass ettevaatliku uudishimuga. Õige ka. Teine koduloom. Rahulik ja tasane ;), ei lärma.

Kuigi mees nühkis maja läikima, siis õnneks on mul kass, kes hoolitseb karvatootlikkuse eest... Vähemalt need esimesed korrad on Kobold nad rõõmuga nahka pistnud, ja mu erilist lemmikkohta- vaipa, nühib ikka hoolega.
Minu üllatuseks neelas ta alla isegi kassi okse st karvapalli, enne kui suutsin reageerida.

Päris üksi ma teda toimetama ei jäta, kuna mul on põrandal üllatavalt palju asju, mida eest ja tagasi tõsta.
Ja magamistoa kaltsuvaip on natuke liiga kerge, läheb kortsu. Seni on masin ise hakkama saanud, aga parem mitte riskida.

Üks halb asi siiski on. Kappe ta ei korista ja ka aknaid ei viitsi pesta.
Ehh, mul on ikka vaja veel paar robotit juurde:)

21 kommentaari :

  1. Palju õnne! Nii sünnaks kui ka roboti puhul.

    Mis puutub akende pesusse ja muudesse asjadesse, mida robot ei tee, siis... kolme-nelja aasta pärast võtad arvatavasti koristaja :D

    VastaKustuta
  2. Ma nägin oma naabritel aknapesumasinat. Päris robot ta polnud, puldiga juhiti, aga no ideaalne kõrgemate korruste ja suurte akende välipesuks, kuhu käsi ei ulatu.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. jah, ma olen ka näinud. Aga see vajab vist rohkem hooguvõtmist, sest kui aus olla, siis ma pesen aknaid 2 x aastas, (kuigi peaks rohkem ), ja praegu saab veel hakkama :)

      Kustuta
  3. Lahe masinake. Aga kas sa tead, kesmislane see kobold tegelikult on? Üks pisike päkapiklane, mõni allikas peab kiuslikuks, teine sõbralikuks ... Teie oma peab siis olema see sõbralik ja töökas :)
    Ja õnne mudugist kuhjaga.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tänan ;) ja kõik päkapikud, kes aitavad koristada on head :)

      Kustuta
    2. Oled lugenud Gaimani "Ameerika jumalaid"? Seal oli kõigi muude miljoni tegelase hulgas ka kobold. Loodetavasti on su kobold paremat päritolu, kui raamatu-kobold. Koristaja-majavim on igatahes hea :)

      Kustuta
    3. Olen lugenud, aga polnud meeleski :) minu oma on loomulikult hea :)

      Kustuta
  4. Suurt ja mummulist õnne, Indigoaalane!
    Kahju, et ma siia nüüd lugema sattusin, sest mul on viimasel ajal tekkinud mingi... tõmme või midagist igasugu veidrate kodumasinate poole ja siit ma saan nüüd vaid hoogu juurde nende soetamiseks.
    Aknapesurobotist polnud kuulnudki ja vot seda oleks mul küll hädasti tarvis.

    VastaKustuta
  5. Veel parem on see, et ei pea meest välja vahetama hakkama :D Õnnitlused jätkuva abielu puhul!

    VastaKustuta
  6. Mis sa oma uuele lemmikloomale ka nimeks panid?

    VastaKustuta
  7. No oleks võinud ju panna Rumpelstiltskin XD

    VastaKustuta
  8. Nonii, nüüd on juba mitu päeva möödas, kuidas teitel siis elu Rumpa-Koboldiga sujub? Kass ja tema karvad, juu nõu :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma olen superrahul. Pisut on aeglane st puhastamine võtab aega, aga kuna ma ise olen samal ajal vaba, siis vahet pole.
      Ja tänu kassile tööd jagub ... :)

      Kustuta
  9. Aga kuskohta ta selle kõik mahutab, arumaisaa? Kas seal on mingi annihhilatsioonlahendus, et saadab alakosmose kaudu musta auku või mis?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. :) tõsi, tolmumahuti on üsna pisike, paari-kolme koristamise järel on vaja tühjendada. (võimalik, et kassivabas kodus harvemini) Aga käib väga mugavalt ja lihtsalt välja, seega see pole probleem.

      Kustuta
  10. Mnjaaa, ma olen ka mehelt seda juba tükk aega anunud, aga tema tahab ainult mingit überkallist ja fäncy-t ligi paaritonnist masinat :( a täitsa okei variandi saaks kätte ka paari sotiga. Nii et sul on ikka väga vedanud! Vähemalt said ka midagi paktilist. Mulle kingitakse koguaeg mingit kola, mida mul pole kuskile panna ja mille viin lõpuks ikka uuskasutuskeskusesse. Õnneks mehel oli piisavalt mõistust, et küsida, mida ma reaalselt tahaksin sünnipäevaks. Tema ise arvas, et uus murutrimmer oleks vajalik või siis mingi kaelakett. Pean mainima, et mõlemad valikud pole just osa eluunistusest :D ahahaha ma ei osanud midagi paremat vastu pakkuda, ja küsisin, et kingi midagi teistsugust, näiteks midagi siit: https://www.kingitus.ee/. Nüüd jääb üle vaid oodata :) Aga kuidas uus masin kassikarvadega hakkama saab jah, kas see rullik seal all ei ummistu? Minu kõige suurem õudus on see kui kassil läheb süda pahaks ning robot selle siis kuskile ilusti laiali nühib :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kassikarvadega saab superhästi hakkama, see oligi üks põhjustest, miks ma seda igatsesin. Lisaks on ta piisavalt madal, et pääseda madalate kappide- diivanite alla.
      Oksega on jah, et seda peab vaatama. Nagu ma kirjutasin, siis kuiva karvapallitombu sõi masin ära, aga vedelamatega tekib ilmselt probleem.

      Seega, mis soovitab. Aga loomulikult pole see odav investeering. Kullast keti saab vähemalt laste-lastele pärandada, nii et rõõmusta, sul on praktiline mees :) :)
      Indigoaalane

      Kustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!