Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

reede, 11. august 2017

Telesoovitus

ETV2.s, teisipäeval " Inglise kool Hiina moodi".
Ees on veel kaks osa, nii et ma ei tea, millega see kõik lõppeb. Aga megahuvitav eksperiment. Ilmselt hiinlased kukuvad läbi, sest kultuuriesinevused on lihtsalt nii suured .
Neiu, kes ei tea sõna " alandlik" tähendust,
või laps kes ütleb, et õpetaja ootab, et tal oleks piinlik. Aga tal ju pole sõprade ees piinlik, hoopis naljakas on...

Ootan lõpu ära. eks siis saab arutleda.
Seni. Vaadake. Soovitan-

1 kommentaar :

  1. Väga huvitav eksperiment tõesti, vaatan samuti huviga. Samas... No natuke skeptiline olen ma ikkagi kogu loo tegelikkusele vastamise osas. Ei usu, et lapsed klassis niimoodi lärmavad, kui ometi kaamera kohal on ja kõike filmib. Kas lastele on antud stsenaarium ja käitumismudelid? Väidetavalt on tegemist ühe briti tugeivama kooliga, ja miks siis sealsed lapsed ei suuda eksperimendi nimel natuke aega keskenduda? Teine osa oligi nõrgem kui esimene, käsitles valdavalt distsipliiniprobleeme, mitte erinevusi kahe süsteemi vahel. Aga vaatan loomulikult lõpuni :)

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!