Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 20. juuli 2015

Iluminutid

Kas gravitatsiooni ja vanadust on võimalik ignoreerida?
Meeleheites teed mida iganes ja usud ka kauneimaid ja uskumatuna näivaid lubadusi.

Eucerin hyaluron filler concentrate maksab enam vähem hingehinda, aga lubab mõjusaid tulemusi. 

2 korda päevas peab määrima, kombineerituna oma tavakreemidega. Ampullidest peaks piisama viieks nädalaks, igaks nädalaks üks. 
Mul on ilmselt nii pisike nägu, või tegin ma midagi valesti, aga mul kulus selle kraami ärakasutamiseks kolm kuud.

Seerum mulle tegelikult meeldis. Ampulli on väga mugav kasutada. Mulle ei istu kreemid, mida peab purgist õngitsema. Ampullist pigistad vaid vajalikud piisakesed ja kõik on puhas ja hügieeniline.
Lõhn on nõrk ja meeldiv. Imendub ülihästi.

Tulemus.

Teatud valguses tundub, et õige-õige pisut on paremaks läinud.

Aga noorus ei tule iial tagasi....
nii on.


2 kommentaari :

  1. Ma võitsin FB-st Shiseido kah hirmkalli seerumi. Pidi ka kuuks ajaks jätkuma, mul juba teine kuu käsil, aga ikka jätkub veel. Arvustus oleks sama, mis sinul, et muidu jube tore ja ilus pakend, lõhnab hästi, imendub kiirelt, aga tulemustega on samad lood. Kui hästi uskuda, siis äkki miskit kuskilt on kaunim. Oleks pidanud kah alguses pildi tegema ja nüüd võrdlema. Igatahes ei näe väga mõtet nendel hirmkallitel kreemidel.

    VastaKustuta
  2. Noorus ei tule tõesti iial tagasi. Ja selles pole midagi hullu! Võibolla pole ma piisavalt naiselik, aga mu kortsud ei häiri mind absoluutselt, meeleheitest rääkimata!

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!