Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 8. veebruar 2010

Geni lood : Ajaloo ilu

Vana tarkus, eks- parim vahend blogisõltuvusest vabanemiseks on uus sõltuvus:)
Tänu Epu vihjele veetsin nädalavahetuse www.geni.com kastikesi sisestades. Täitsa lõpp, kui haarav tegevus. Ma loodan, et mu sugulased annavad mulle nende spämmimise andeks ja leiavad selle olevat sama põneva kui mulle tundub. Lihtsalt hämmastav, kui vähestel POLE meiliaadressi. Sõltumata põlvkonnast ja vanusest me kõik oleme internetis.
Niimoodi esimese hooga õnnestus mul kirja panna 160 nime + peoga oksakesi teiste usinate suguvõsauurijate poolt. Ma olen jälle rikkam- kahe vanaonu lapselapse võrra:) Ja tegevust jätkub ilmselt veel kauaks-kauaks. Laiusesse minna on lihtne ja võib minna lõputult. Aga sügavusse?...
Kusagilt lugesin teooriat, et kõik maailma inimesed on omavahel tuttavad keskmiselt 6 sammuga. Kui liita mu sugulased ja FB sõbrad ja veel hulga inimesi, kes elavad päriselu arvutist eemal ja keda kõiki ma tunnen... siis kas Eesti mastaapides ei või see number veelgi väiksem olla?
Mul pole vist õigust mitte kunagi enam öelda, et  "ma olen üksik ja hüljatud ja mitte keegi mind ei armasta"...:)
Big family...

3 kommentaari :

  1. hästi kokku võetud!
    tegelen genealoogiaga üle viie aasta ja ei kahetse. geniga tegelevad lapsed, mina annan andmed ja nemad kannavad sisse. hea ühistegevus!

    VastaKustuta
  2. Mh, ma ei jõua selle asjaga kuhugi, sest minu vanemad kuuluvad kiviaega ja neil pole meiliaadressi :). Elavad ilma selleta ka suurepäraselt.

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!